Esra Erol’da Şok Olayların Ardı Arkası Kesilmiyor! Hem Ailesini Terk Etti Hem de Üste Çıkmaya Çalıştı! Esra Erol Stüdyoda Gergin Anlar Yaşadı…
Yayınlanma:
Güncelleme:
Esra Erol’da yayınlanan bölümleriyle beraber ATV ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yer alıyor. Gündeme gelen olaylar akıllarda soru işaretine neden olurken herkes neler olacağını büyük bir merakla bekliyor. Hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol programında yeni bir olay gündeme geldi. Canlı yayına katılan Cemile Hanım ve kızı, Ramazan Çetinkaya’nın 1,5 yıldır Gülçin Hatice – Sakıp Demir çifti tarafından zorla alıkonulduğunu dile getirdi.

Esra Erol programına Muğla Fethiye’den katılan Cemile Hanım eşi Ramazan Çetinkaya’nın 19 ay önce evi terk ettiğini söyledi. 33 yıldır evli olan Cemile Hanım 2 çocuk annesi olduğunu dile getirdi. 2017 yılından bu yana eşi Ramazan Çetinkaya’nın Gülçin Sakıp Demirci adındaki bir kadının evinde kaldığını belirten Cemile Hanım, eşinin orada zorla mı yoksa kendi isteğiyle mi kalıp kalmadığını bilmediğini söyledi. Olay hakkında ortaya çıkan detaylar ise akıllara durgunluk verdi.
Ramazan Çetinkaya’nın 1,5 yıl önce evden ayrılması üzerine Hatice Gülçin ve Sakıp Demir çiftinin yanına gittiği ortaya çıktı. Bu çiftin 3 çocuğu olduğu ve çocuklardan birisinin Ramazan Bey’den olduğu söylentiler arasında yer aldı. Fakat eşi Cemile Hanım çocuğun Ramazan Bey’den olup olmadığına emin olamadığını dile getirdi. Eşinin Gülçin adındaki kadınla birlikte olduğunu öğrenen Cemile Hanım, Ramazan Bey’in öyle bir şey olmadığını inkar ettiğini söyledi.
Cemile Hanım’ın kızı Seher, “Biz bu olayı öğrendiğimiz de annem babama o kadınla bir bağlantın yoksa görüşme dedi. Buna rağmen babam anneme şiddet uyguladı. Hatta babam o kadını denize götürdüğünü söyledi. Sakıp Demirci babamın eski iş arkadaşıydı. İkisi de bekçilik yapıyordu!” sözlerini dile getirdi.

“Sakıp Demirci İşe Gidince Eşim Gülçin’in Yanına Gidiyormuş!”
Eşi Ramazan Çetinkaya hakkında bilgi veren Cemile Hanım, “Bazen bize kahvaltıya gelirlerdi. Kahvaltıyı yaparak onların evlerine giderlerdi. Sakıp Demirci işe gidince eşim Gülçin’in yanına gidiyormuş. Öyle söylentiler duydum ben. Ben eşime sordum ama kendisi inkar etti. 20 Mayıs 2019’da evi terk etti. O gün çalışmaya gitmişti geri geldi eve silahını aldı ve çıktı. Ben sordum ama hiçbir şey söylemedi bana. Sonra bir daha da eve gelmedi zaten!” sözlerini dile getirdi.

Ramazan Bey Canlı Yayına Bağlandı!
Esra Erol’da telefona bağlanan Ramazan Bey, “Ben Gülçin Hatice – Sakıp Demir çiftinin evinde kalmıyorum. Tek başıma kiraya çıktım. Ben onlara sadece destek ve yardım sağlıyorum. Çocuk falan yok yazıklar olsun onlara!” sözlerini dile getirdi. Cemile Hanım ise “Gülçin Hanım doğum yaptığında eşim sabaha kadar başında durdu! Bence ilişkileri var onunla.” ifadelerine yer verdi. Esra Erol Ramazan Bey’i stüdyoya beklediğini söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.