Müge Anlı’nın Canlı Yayınını Polisler Bastı! Gözaltına Alınacağını Öğrendi, Yaygarayı Bastı! Stüdyoyu Resmen Dağıttı!
Yayınlanma:
Güncelleme:
ATV ekranlarının en sevilen programları arasında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok kayıp ve cinayet olayını aydınlığa kavuşturan Müge Anlı, tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Bunun yanı sıra Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde yaşanan olaylar akıllara durgunluk verdi. Müge Anlı’nın canlı yayını basan polisler herkesi tedirgin etti.

3 yıldır kayıp olan 23 yaşındaki Hasan Kiraz’ın ailesi Müge Anlı programına başvurmuş ve çocuklarının bulunmasını istemişti. 11 Mayıs 2017 yılında Muğla Dalaman’da kaybolan Hasan Kiraz olayı akıllara durgunluk verirken herkes gencin nerede olduğunu merak etmeye başlamıştı. Bununla beraber Hasan Kiraz’ın bir trafik kazası geçirdiği ve o günden sonra psikolojik olarak sıkıntılar yaşadığı ortaya çıkmıştı. Son derece şüpheli bir kayıp olarak gündeme düşen olayda yeni bir gelişme yaşandı.
Babasıyla çalıştığı tarladan eve dönerken şüpheli bir şekilde kaybolan ve 3 yıldır kendisinden haber alınmayan Hasan Kiraz, milyonların kafasında soru işaretine neden olmuştu. Uzun süredir bir haber alınamayan Hasan Kiraz olayında yeni bir gelişme yaşandı. O gelişmenin ardından tüm dikkatler Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çevrildi.
Sakarya ilinde 3 yıl 8 aydır kayıp olan Hasan Kiraz safhasında yaşanan gelişme binlerce kişiyi büyük bir şokun içerisine sürükledi. Hasan Bey’in ailesi kendisini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmış ve beraberinde yeni konuları getirmişti. Hasan Kiraz hakkında araştırmalar devam ederken ortaya hem dolandırıcılık hem de cinayet şüphesi çıktı.

Hasan Kiraz’ın Yengesi Gözaltına Alınacağını Öğrenince Feryat Etti!
Müge Anlı’nın yayınlanan yeni bölümünde Sakarya Emniyeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında gözaltı yaptı. 3 yıl 8 aydır esrarengiz bir şekilde kayıp olan Hasan Kiraz’ın yengesi Merve Kiraz, gözaltına alınacağını öğrenince, “Ben gitmem, benim çocuklarım var! Neden ya neden?” sözlerini dile getirdi.

Hasan Kiraz’ın ağabeyinin bankadaki sigorta parasını çektiği, bir avukat ve sigortacının da bu işte şüpheli olduğu ortaya çıktı. Hüseyin Kiraz ve sigortacı polis tarafından gözaltına alınırken beraberinde dolandırıcılıktan dolayı 15 kişi daha gözaltına alındı. Müge Anlı’nın son bölümünde ise Hüseyin Kiraz’ın eşi ve babası polisler tarafından emniyete götürüldü. Polislerin kendisi için geldiğini öğrenen Merve Kiraz stüdyoyu adeta inletti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.