Yasak Elma Dizisinde Büyük Yıkım! Önce Halit Sonra Ender! Hasan Ali’ye Öyle Bir Ters Köşe Yaptılar ki… “Halit’in Kemikleri Sızlıyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük küçük herkesin ilgisini çeken Yasak Elma dizisi son bölümünde geceye adeta damga vurdu. Dizide Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali, yaşadıkları karşısında şaşkınlığına engel olamadı. Önce Halit sonra da Ender bu işe imzasını attı. Hasan Ali ise yaşadığı ters köşe karşısında adeta yıkıma uğradı. Dizinin izleyici kitlesi ise olayın şaşkınlığını üzerinden atamayarak yine entrika dolu bir bölüm izlediğini dile getirdi.

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Berk Oktay, Eda Ece, Nilperi Şahinkaya, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar son bölümdeki performanslarıyla beraber tüm dikkatleri üzerlerine çektiler. Dizide yaşanan olaylar her ne kadar gerçek hayatta yaşanması imkansız olsa da Ender yeni bölümde yine yaptı yapacağını. Milyonlarca kişi o sahnelerin ardından Halit’i yeniden anımsayarak yapılan plan karşısında büyük bir şok yaşadı.
Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni Yasak Elma, son bölümünde izleyici üzerinde yankı uyandıracak sahneler yayımladı. Şahika’nın öldüğüne dair kanıt bulan ve ardından Hasan Ali’nin yanına giderek onu tehdit eden Ender, tüm dikkatleri üzerine çekti. Hasan Ali ise bu tehdit karşısında ne yapacağını bilemeyerek mecburen Ender’le evlenme kararı aldı. Ender’in bu planı karşısında yaşanan olay ise akıllara Halit’i getirdi.
Ender’in tehditlerine dayanamayan Hasan Ali en sonunda onunla nikah masasına oturmaya karar verdi. Milyonlarca kişi bu sahneler karşısında şaşkınlığına engel olamazken, Hasan Ali’nin de büyük bir şok yaşadığını fark etti. Kapıdan çıkıp gelen o isim, Hasan Ali’ye aslında çok büyük bir planın içerisinde olduğunu resmen gösterdi.

Ender’den Halit Hamlesi!
Yasak Elma’nın uzun süre önce yayınlanan son bölümünde Yıldız’la evlenecek olan fakat Şahika’nın da Halit’in kendisiyle evleneceğini bilmesi üzerine Halit’in Ender’le evlenmesi tüm dengeleri değiştirmişti. Dizinin yeni bölümünde Hasan Ali Ender’le değil Şahika’yla nikah masasına oturdu. Yanında oturan kadının Ender olduğunu düşünen ve kapının çalmasıyla beraber Ender’in geldiğini gören Hasan Ali büyük bir şok yaşadı. Yanında oturan gelinin duvağını açması üzerine o kişinin Şahika olduğunu anladı.

Yasak Elma’nın entrika dolu bölümünün ardından dizinin izleyici kitlesi önce Halit’in sonra Ender’in böyle büyük bir kumpas düzenlemesi karşısında şaşkınlığına engel olamadı. Ender ve Şahika Hasan Ali’ye öyle bir ters köşe yaptı ki milyonlarca kişi bu hamlenin Halit’in hamlesi olduğunu dile getirerek, “Halit’in kemikleri sızlıyor!” ifadelerine yer verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.