Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Polat Alemdar’ı Değil Ama O İsim Kadroya Veda Ediyor! Son Bölümde Resmen Ortaya Çıktı! Seyirci Mutlu! “Ölümün Keşke Benim Elimden Olsaydı!”
Yayınlanma:
Güncelleme:
ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın hayatına seri bir şekilde devam ediyor. Son zamanlarda dizide yaşanan olaylar seyircide adrenalin patlamasına neden olurken 184. bölümde son derece garip olaylar yaşandı. Hızır Çakırbeyli’nin Doğan’la beraber cezaevine girmesi tüm dengeleri alt üst ederken, İlyas isyan bayrağını kaldırdı. Öyle bir plan yaptı ki... Milyonlar şaşkınlık içerisinde izledi. Hedef aldı, sonra…

Gelmiş geçmiş en başarılı yapımlarından birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle beraber ekranlarda adeta yankı uyandırdı. EDHO’nun yayınlanan yeni bölümünde İshak’ın arabasına uyuşturucu koyduğu Hızır Çakırbeyli, Doğan’la beraber cezaevine girdi. Ne var ki sadece normal hayatında değil cezaevinde bile Hızır’a karşı saldırılar gerçekleşmeye başladı.
Doğan ve Hızır Çakırbeyli’ye karşı yapıla saldırılar tüm dikkatler üzerlerine çekerken ikilinin hamleleri merak konusu oldu. Fakat ikisinin de en ufak hamlesinde hücre hapsi alacakları herkesi çığlına çevirdi. Hızır’ı cezaevinde yalnız bırakmayan İlyas ziyarete giderek Hızır’a planını ve herkesi bir bir öldüreceğini anlattı. Bu detay akıllara durgunluk verdi.
Meydanı boş bulan İshak hiç rahat durur mu? İlyas’a karşı bir suikast düzenledi ve onun ölmesi için atağa geçti. Fakat İlyas, İshak’ın kendisine yaptığı suikasttan kurtuldu ve bir taşla iki kuş vurdu. Kendisini öldürmeye çalışan tetikçiyi tehdit eden İlyas, ölmüş gibi göründüğü bir fotoğrafını çektirdi ve İshak’a attı. Fotoğrafı gören İshak, İlyas’ın öldüğünü düşünerek rahat rahat dolaşmaya başladı.

İlyas Ölmedi, Öldürdü!
Dizinin son sahnelerine doğru İlyas, İshak’ı hedef aldı ve dürbünlü tüfeğiyle onu vurmayı başardı. Bu sahnenin ardından milyonlarca kişi İshak’ın ölmesi için temennilerde bulundu. Aldığı kurşun karşısında hayata tutunup tutunamayacağı merak konusu olan İshak, sosyal medya gündeminde adeta yankı uyandırdı.

EDHO’nun seyircisi en sinir oldukları İshak karakterinin İlyas tarafından vurulması karşısında mutluluğuna engel olamadı. Konu hakkında seyirci, “Ölümün keşke benim elimden olsaydı İshak!”, “İlyas’ı fazla hafife almışsın İshak…” sözlerini dile getirdi. İshak karakterine hayat veren Caner Kurtaran’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı hakkında ise henüz net bir açıklama gelmedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.