Esra Erol'dan Survivor'a Büyük Rest! Acun Ilıcalı Görse Hayret Eder! 5 Gün Stüdyoda, 2 Gün Evinde Survivor Yaşıyor! "Aman Acun Ilıcalı Görmesin!"
Yayınlanma:
Güncelleme:
ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da yaşanılanlar Survivor yarışmasını aratmıyor. Tartışmaların ve tansiyonun yüksek seviyelerde olduğu yarışmada haftanın beş günü stüdyoda Survivor yaşanıyor. Hafta sonunu ailesiyle geçiren Esra Erol ise Cumartesi ve Pazar gününe renk getirecek bir şey yaptı. Adeta Acun Ilıcalı'nın parkurlarına rest çeken Esra Erol, dikkatleri üzerine topladı.

Yıllardır Esra Erol programının sunuculuğunu yapan güzel sunucu her bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Birbirinden farklı olayları ele alan Esra Erol, reytinglerde ise rekor kırıyor. Evlenme programlarının kaldırmasının hemen arkasından reality show yapamaya başlayan Erol, ailelerin sorunlarına çözüm buluyor. Binlerce yaralı insanın merhemi olan Esra Erol, dikkatleri üzerine çekiyor.
Hafta içi her gün saatler 16.20'yi gösterdiğinde başlayan Esra Erol programına başarılı ekibi de çalışmalarını katarak, programı zenginleştiriyor. Hülya Kuran ile birlikte sunuculuk yapıyor. Sevilerek izlenen programda dikkatleri üzerine çeken Esra Erol adeta hafta içi her gün büyük bir Survivor yaşıyor. Sakin kalmaya çalışarak olaylarda kişilere yardımcı olan Esra Erol, büyük bir takdir kazanıyor! Esra Erol'un Yapmış Olduğu Parkuru Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
Esra Erol çocukları için yapmış olduğu Survivor parkurunu sosyal medya üzerinden paylaşımıyla duyurdu. Binlerce yorum alan Esra Erol "Evde bulduğum ne varsa koydum. Oldu vallahi Survivor" notunu düşen Esra Erol'a binlerce yorum oldu. "Aman Acun Ilıcalı görmesin Esra Hanım", "Acun Ilıcalı görse kıskanır" gibi birçok yorum aldı.

Hafta sonu çocuklarıyla vakit geçiren Esra Erol, hafta içi yoğun bir tempoda çalıştığını verdiği bir röportajda dile getirmişti. Sabahtan işe gidene kadar çocuklarıyla vakit geçiren Esra Erol, işten döndüğünde ise yine çocuklarıyla vakit geçiriyor. Hafta sonu çocuklarıyla özel bir şekilde ilgilenen Esra Erol, örnek bir anne olarak sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Çocukları Ali ve Ömer için eğlenceli bir alan yaratan Esra Erol, sosyal medya hesabını ise aktif bir şekilde kullanıyor. 4 milyon takipçisi olan Esra Erol, neredeyse her paylaşımıyla gündemdeki yerini alıyor. Sizler Esra Erol'un çocukları için yaptığı Survivor parkuru hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.