Hande Erçel ve Bülent Ersoy Güçlerini Birleştirdi! Hande Erçel Dava Açtı, Bülent Ersoy Çılgına Döndü!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hande Erçel ve Bülent Ersoy o isme karşı resmen güçlerini birleştirdi! Uzun bir süredir “Bazlama surat” davası süren Alp Kılıç bu seferde Bülent Ersoy’u sinirlendirdi. Mesajları tek tek paylaşan Alp Kılıç’a sosyal medyadan ise “Bülent Ersoy’u sinirden çılgına döndürmüş” yorumları geldi. İplerin kopma noktasına geldiği olayda görenler şok içerisinde kaldı.

Kısa bir süre önce sosyal medyan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Alp Kılıç, Hande Erçel’e “Bazlama surat” benzetmesi yaptığı için davalık olmuş, açılan dava sonucunda ise bir karar çıkmıştı. Alp Kılıç bu sonuca ise "Gerçekten yeter artık. Evde yiyecek ekmek yok. Peynir alamıyorum peynirli cips alıp onu yiyorum. 15 bin lirayı ne yapacaksın? Benimle iletişim kurmaya mı çalışıyorsun? Bana mı aşıksın?" paylaşımını yapmıştı.
Bunları derken bazlama arasında peynir ve cips yiyen fenomen bu seferde skandal bir olaya imza attı. Bir gönderinin altına “Basmış tavaya Bülent Ersoy’un ışıltılı efektini. Birde link koymuş, yukarı kaydır diyor. Nasıl dolandırıcısınız ya?” yorumunu yaptı. Bunu gören Bülent Ersoy ise ipleri kopardı. Devamı>>>>
"Ben anlamadım, insanlar göndermiş ne demek istiyorsun burada?" sözlerine karşılık olarak fenomen, "Merhaba, Bülent abla senlik bir şey yok öylesine espri olsun diye yazdım" karşılığını verdi. “Ne esprisi, beni tavaya mı benzettin? Tava mı diyorsun bana?" diyerek sinirlenen Bülent Ersoy’a karşılık olarak fenomen isim ise Ablam yok yok kurban olduğum hani sen ağzına yüzüne böyle makyajlar yapıyorsun ya ışıltılı ışıltılı ona benzetmişim. Yani esprilik, komiklik, şakacılık anladın mı abla! Kötü bir şey yok yani!" sözlerini dile getirdi. Bülent Ersoy ise konu hakkında şok sözlerini dile getirdi!
Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>

Bülent Ersoy ise karşı tarafın sözlerine karşılık olarak; "Beni o yorumun içinden çıkart yoksa avukatımla görüşürsün terbiyesiz..." ifadesine yer verdi.
Devamı>>>>
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.