Hande Erçel Kıskançlıktan Çatır Çatır Çatlayacak! Kerem Bürsin Son Aşkıyla Pozlarını Verdi! Gören Bir Kez Daha Bakıyor! Hande Erçel Daha Fazla Dayanamadı Resti Çekti!
Yayınlanma:
Güncelleme:
FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin, Hande Erçel’i kıskançlıktan adeta çatlattı! Son aşkıyla pozlarını veren Kerem Bürsin, bir bakanı bir kez daha baktırdı! Hande Erçel ise daha fazla dayamamdı ve resmen resti çekt. Sosyal medyanın gündemi haline gelen 2 poz şok etkisi yarattı!

Kısa bir süre önce Sen Çal Kapımı dizisinin yeni, sezonu başlamıştı. Oldukça heyecanlı bir şekilde ekranlara dönüş yapan Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümünün reytingleri ise oldukça iyiydi. Kadrosuna birçok isim katan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü ise Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.
Dizinin yeni bölümünde Kiraz’ın annesinin Eda olduğunu Serkan’ın öğrenmesiyle yankılanırken, Kerem Bürsin’den gelen bir paylaşım ise şok etkisi yarattı! Dizide öz kızına hayat veren isimle resim paylaşan Kerem Bürsin’e birçok yorum arka arkaya geldi! Peki, Kerem Bürsin ne paylaştı? Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
Dizinin 2. Sezonunda katılmış olan Maya Başol’un sevimli halleri hem ekran başındaki izleyiciyi hem de setteki oyuncuları eğlendiriyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerem Bürsin’in hayat verdiği Serkan karakteriyle girmiş olduğu diyalog çok beğenilmiş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Özellikle bu sezon iki ismin sevgili olarak ekranlarda yer alması ise sosyal medyayı salladı!
Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>

Kerem Bürsin’in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. “Mutlu Pazarlar herkese” notunu düşen Kerem Bürsin’in bu görselleri kısa sürede 1 milyonu aşkın beğeni aldı. Hande Erçel ise sevgilisinin pozuna kayıtsız kalamayarak; “İkinci olmak nasıl bir duygu anlatmak ister misin” yorumunu yaptı.
Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.