Survivor İsmail, Aleyna Kalaycıoğlu’nu Terk Etti! Aralarındaki Sorun Kavgaya Dönüşünce Batuhan Sakinleşemedi! Demet Akalın Bile Devreye Girse Bile Artık İpler Koptu!
Yayınlanma:
Güncelleme:
TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor kısa bir süre önce ekranlara vedasını duyurmuştu. Dikkatleri üzerine çeken yarışmada Survivor İsmail ise birinci olarak kupayı kaldırmıştı. Sevilen yarışmanın bitirmesiyle birlikte Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İsmail Balaban ve Batuhan Karacakaya adeta ayrılmaz dörtlü haline gelmişti.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen yarışmanın bitimiyle binlerce hayran kitlesi oluşturmuş olan muhteşem dörtlüden İsmail Balaban ise yok oldu! Aleyna Kalaycıoğlu ile sarmaş dolaş yakalanan ikili daha sonra birbirlerinin gözlerinin içine bakarak aşk şarkısı söylemişti. Bu halleri ise birbirlerine aşık olduklarını ve sevgili oldukları iddialarını çıkartmıştı.
Survivor yarışmasında birbirlerine abi kardeş dedikleri bilinen ikiliden gelen bu hamle ağızların açık kalmasına neden olmuştu. Sevilerek takip edilen yarışmanın bitimiyle birlikte büyük bir sallantı yaşayan izleyici ise Aleyna ve İsmail’in aşk yaşadıklarını duyunca büyük bir sevinç yaşamışlardı. Peki, şimdi neler oluyor? Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>
İddialara göre Survivor Aleyna ve Survivor İsmail aşkı resmen bitti! Aleyna İsmail Balaban tarafından terk edildi. Bunun üzerine birçok kişi Aleyna ve İsmail’in neden koptuklarını merak etti. Araya Batuhan’ın bile girdiği olay akılları yerinden etmeye neden oldu. İsmail ve Aleyna’nın yan yana olması büyük bir krize davetiye çıkarırken; söylentilere göre; Aleyna Kalaycıoğlu çıkan aşk haberlerinden aşırı derecede rahatsız oldu. İsmail ise daha fazla aşk dedikodularına karışmamak adına Aleyna’dan uzaklaşma kararı aldı. Kısa bir süre önce Batuhan ise konu hakkında açıklama yapmıştı. Peki, Batuhan neler demişti?
Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>

Survivor Batuhan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak; “Arkadaşlar, adımın konseyde tekrar tekrar gündeme gelmesi gibi çıktıktan sonrada bir konuda aşırı rahatsızım. Artık beni birileriyle yakıştırmayı bırakın. “Bat” kelimesini artık kullanmayın. Bat bilmem ne, Bat bir şey… Artık şunu bir aşalım. Çünkü bunların hiçbiri genel anlamda doğru değil ve çok sıkıldım” sözlerini dile getirmişti.
Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.