Benzinden sonra motorine de indirim geldi! Pompa Fiyatları Değişti! İşte 24 Şubat Güncel LPG, Benzin ve Motorin Fiyatları Şok Etti!

Benzinden sonra motorine de indirim geldi! Pompa Fiyatları Değişti! İşte 24 Şubat Güncel LPG, Benzin ve Motorin Fiyatları Şok Etti!
Benzine gelen 48 lkuruşluk indirimin ardından motorine de indirim geldi. Motorine gelen 63 kuruş indirimin ardından fiyatlar şöyle oldu. Benzin fiyatlarına yapılan indirimin ardından, bugün motorin fiyatlarına da ortalama 63 kuruş indirim yapıldı.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, akaryakıtta bu hafta gelen indirimler nefes aldırdı. Motorin fiyatları düştü. Dün benzin fiyatlarına yapılan 46 kuruş indirimin ardından bugün de motorin fiyatlarına ortalama 63 kuruş indirim yapıldı.

Bu indirim sonrasında motorin fiyatları sene başına göre %6.5 oranında düşmüş oldu. Ancak benzin fiyatları sene başına göre hala %5.1 oranında yükselmiş durumda. Yine de bu durum, yakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların sürekli olarak değişebildiğini ve belirli bir süre sonra tekrar yükselebileceğini göstermektedir.

Benzinden sonra motorine de indirim geldi! Pompa Fiyatları Değişti!

Benzine gelen 48 lkuruşluk indirimin ardından motorine de indirim geldi. Motorine gelen 63 kuruş indirimin ardından fiyatlar şöyle oldu. Benzin fiyatlarına yapılan indirimin ardından, bugün motorin fiyatlarına da ortalama 63 kuruş indirim yapıldı. Bu indirim sonrasında, motorin fiyatları İstanbul Avrupa yakasında 20.62 liraya, Ankara'da 20.97 liraya, İzmir'de ise ortalama 21.03 liraya geriledi.

İşte 24 Şubat Güncel LPG, Benzin ve Motorin Fiyatları Şok Etti!

Son indirimle birlikte, motorin fiyatları sene başına göre yaklaşık yüzde 6.5 oranında düşmüş oldu. 

İSTANBUL

Benzin: 20,45 TL

Motorin: 20,61 TL

ANKARA

Benzin: 20,76 TL

Motorin: 20,95 TL

İZMİR

Benzin: 20,69 TL

Motorin: 21,00 TL

BURSA

Benzin: 20,77 TL

Motorin: 21,03 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.