İş insanı Adem Gürz MHP’den aday adayı oldu! Adem Gürz Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

İş insanı Adem Gürz MHP’den aday adayı oldu! Adem Gürz Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?
Kahramanmaraş’ın sevilen iş insanı, siyasetçi Adem Gürz, açıklamasında sahipsiz, mazlum ve kimsesiz insanlara dokunmak, umutları yeniden yeşertmek ve milletin içinde olarak cesurca mücadele etmek için 28. Dönem seçimlerinde aday adayı başvurusunu gerçekleştirdiğini ifade etti.

Kahramanmaraş'ın tanınmış işadamı ve siyasetçi Adem Gürz, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu. MHP Genel Merkezi'ne başvuru evraklarını teslim eden Gürz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türk milletinin ve şehrinin dertleriyle dertlenmek ve çözüm üretmek amacıyla aday adayı olduğunu belirtti.

Adem Gürz, açıklamasında sahipsiz, mazlum ve kimsesiz insanlara dokunmak, umutları yeniden yeşertmek ve milletin içinde olarak cesurca mücadele etmek için 28. Dönem seçimlerinde aday adayı başvurusunu gerçekleştirdiğini ifade etti.

İş insanı Adem Gürz MHP’den aday adayı oldu

Kahramanmaraş'ın yaşadığı büyük felaketten sonra şehri ayağa kaldırmak ve yaralarını sarmak amacıyla aday adayı olduğunu belirten Adem Gürz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"28. dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı başvurumuzu, Türk milletinin ve Kahramanmaraş'ın istikbalinin vebalini dürüstçe taşımak için yaptık. Kimseyi karanlığa mahkum etmeyeceğiz. Bütün ışıkları yakacağız, geriye dönüş yok artık. Bu hesapsız ve menfaatsiz mücadelede sadece liderimizin ve Allah'ın takdiri yön verebilir. Tertemiz seven yüreklerin asil mücadelesi, er ya da geç, MHP ve Ülkücü hareketi başarılı kılacaktır. Abilerimizin canlarını vererek taçlandırdığı bu dava için, biz de ömrümüzü vererek hak ettiği yere getireceğiz."

Gürz, bu sözlerle hem Kahramanmaraş'ın geleceği için çalışmaya kararlı olduğunu hem de MHP ve Ülkücü hareketin başarısı için mücadele edeceğini vurguluyor. Ayrıca, bu dava uğruna abilerinin canlarını verdiğini belirterek, kendisinin de ömrünü bu davanın hak ettiği yere getirmek için harcayacağını ifade ediyor.

İş insanı Adem Gürz MHP’den aday adayı oldu! Adem Gürz Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.