Seçimlerde ağabey-kardeş rakip oldu!

Seçimlerde ağabey-kardeş rakip oldu!
14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimleri, bürokrat ve iş insanı iki kardeşi karşı karşıya getirdi. Kardeşlerden biri AK Parti'den, diğeri ise İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimleri, bürokrat ve iş insanı iki kardeşi karşı karşıya getirdi. Kardeşlerden biri AK Parti'den, diğeri ise İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday yarışı bazı kardeşleri de karşı karşıya getiriyor.

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat, AK Parti'den Siirt milletvekilliği için aday adayı oldu. Kardeşi Metin Canpolat ise, birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık yapan iş insanı olarak, İYİ Parti'den İstanbul 2. Bölge milletvekilliği için başvuruda bulundu.

Metin Canpolat, Siirt Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanlığı'nı yapmış olup, şu anda Siirt Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türk İş İnsanları Platformu başkanlığı görevlerini sürdürmektedir. Uluslararası birçok firmada yöneticilik yapan Canpolat, aynı zamanda çok sayıda şirkete danışmanlık hizmeti vermektedir. İstanbul ikinci bölgede sosyal faaliyetlerle dikkat çeken Metin Canpolat, Türkiye'nin aydınlık geleceğine umut olabilmek ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma hamlesine katkıda bulunabilmek amacıyla İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bu seçimler, iki kardeşin farklı siyasi partilerden aday olarak yarışacak olmasıyla dikkat çekiyor ve seçim sürecini daha da ilginç hale getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.