Ankara Haber: Pursaklar’da Ramazan Etkinliklerinde Coşku Dolu Final...

Ankara Haber: Pursaklar’da Ramazan Etkinliklerinde Coşku Dolu Final...
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen, ilçede misafir edilen depremzede aileler ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Pursaklar’da Ramazan Etkinlikleri muhteşem gösterilerle sona erdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen yaklaşık bir ay boyunca Yaşam Merkezinde, iftardan sonra ilçede misafir edilen depremzede aileler ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların akın ettiği, aynı zamanda çay ve şerbet gibi içeceklerin de ikram edildiği Ramazan Etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve çeşitli etkinliklerle sona erdi. 

‘‘Ramazan geleneğini en güzel şekilde yaşatmak için düzenlediğimiz etkinliklerin sonuna geldik’’

Yaklaşık bir ay boyunca Ramazan ayının huzurunu ve bereketini tüm vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere, bugünleri güzel hatırlasınlar diye Pursaklar’da Ramazan etkinliklerimizin son gününü büyük bir coşkuyla kutladık. Çocuklarımıza güzel hatıralar bırakmak, Ramazan geleneğini en güzel şekilde yaşatmak için düzenlediğimiz etkinliklerin sonuna geldik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. 

7’den 70’e tüm ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği kapanış programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezine gelen vatandaşlarla yakından ilgilenirken, her biri ile ayrı ayrı fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

attachment-84526-1-e1eab3e3f1cba55a692eeaa70cf67abd-1681720769.jpg

attachment-84526-2-e1eab3e3f1cba55a692eeaa70cf67abd-1681720769.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.