Pursaklar’da Yeni Spor Kompleksleri Yükseliyor

Pursaklar’da Yeni Spor Kompleksleri Yükseliyor
Vatandaşların, kendilerini sporun her dalında geliştirebilmeleri için ilçeye yeni spor alanları için yatırım yapan Pursaklar Belediyesi, 4 yeni farklı spor salonunun yapım çalışmalarına devam ediyor.

Spora ilgi duyan vatandaşlara farklı spor dalları ile tanıştırmak adına ilçeye yeni spor salonları kazandırmak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, 3 adet çok amaçlı spor salonu ve okçuluk spor tesisinin yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Spor alanında büyük başarılara imza atacak geleceğin sporcularının yetişeceği spor salonlarında devam eden çalışmaları yerinde takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

 ‘‘Çocuklarımız, gençlerimiz daha güzel mekânlarda yeteneklerini sergileyecekler’’

Sporda Ankara’ya rol model olmak adına yeni spor alanları ilçeye kazandırmak adına çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘4 adet yeni spor salonu inşa ediyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz daha güzel mekânlarda yeteneklerini sergileyecekler. Farklı spor dallarını ilçemize kazandırarak, şehrimize yeni bir soluk kazandıracağız. Arkadaşlarımız yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Spor salonlarımızı inşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak, gençlerimizin ve spora ilgi duyan hemşehrilerimizin hizmetine açacağız’’ dedi.

 

attachment-86346-2-c3ab237186d777a828e4d1c174b59c64-1686731165-1686731815.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.