Türkiye'nin en büyük mesleki birliği doğuyor: Emlak Danışmanları Birliği

Türkiye'nin en büyük mesleki birliği doğuyor: Emlak Danışmanları Birliği
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam'ın önderliğinde Türkiye'nin en büyük çatı meslek birliği Türkiye Emlak Danışmanları Birliği resmen kuruldu.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'ın önderliğinde Türkiye'nin en büyük çatı meslek birliği Türkiye Emlak Danışmanları Birliği resmen kuruldu. Birliğin Onursal Başkanı da gayrimenkul sektörünü damga vuran bir isim olan Salim Taşçı oldu.ATEM Başkanı Hakan Akçam, yaptığı açıklamada “Türkiye Emlak Danışmanları Birliğimizin resmî olarak kuruluş başvurusunu gerçekleştirirdik. 54 ilde il temsilciliklerimizi oluşturduk” dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'ın verdiği bilgiye göre Türkiye Emlak Danışmanları Birliği Ağrı, Amasya, Artvin, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Isparta, Kars , Kayseri, Kırşehir, Kütahya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Niğde, Rize, Sinop, Tokat, Tunceli, Uşak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Bartın, Kilis ve Düzce'de il temsilciliklerini oluşturdu.

Eylül sonuna kadar tüm il ve ilçelerde temsilciliklerin oluşturulacağını bildiren ATEM Başkanı Hakan Akçam'ın açıklaması şöyle: "Türkiye Emlak Danışmanları Birliğimizin resmî olarak kuruluş başvurusunu gerçekleştirirdik.54 ilimizde il temsilciliklerimizi oluşturduk. Önümüzdeki ay sonuna kadar Türkiye’de tüm ilçe ve illerimizde temsilciliklerimiz oluşturacağız.Artık Türkiye’de en büyük çatı mesleki birlik olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Mesleği için bizlerle yürümeyi tercih eden tüm başkanlarımıza teşekkür ederim.

ONURSAL BAŞKAN SALİM TAŞÇI

Bu arada ATEM Başkanı Hakan Akçam, kuruluşunu tamamladıkları Türkiye Emlak Danışmanları Birliği'nin Onursal Başkan ının gayrimenkul sektörünü damga vuran bir isim olan Salim Taşçı olduğunu bildirdi. Akçam, “Türkiye'de kendini ispat etmiş meslek büyüğümüz, üstadımız, bizlere hiç bir zaman desteklerini esirgemedi. Sayın Salim Taşçı'ya bu görevi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TAŞÇI'DAN AKÇAM'A TEBRİK

Öte yandan Birliğin Onursal Başkanılğı'na getirilen Salim Taşçı, birliğin kuruluşu ve yapılan önemli çalışmalarla ilgili olarak UATEM Buaşkanı Hakan Akçam'ı kutladı. Taşçı şunları söyledi:"Değerli Başkanımız: Oda Başkanlığını aldığınız günden bu güne, icraatlarınızı, beyanatlarınızı zevkle ve kıvançla takip ediyorum. Allah yardımcınız olsun…Türkiye Emlak Danışmanları Birliğini teşekkül ettirmeniz, mesleğimiz açısından çok yol katedecektir. Birlikten kuvvet doğar. Bir ağabeyiniz olarak, şahsımı hep yanınızda kabul edin. Mümtaz şahsınızda, birlik mensuplarına, kıymetli meslektaşlarıma, Sevgi, saygılarımı sunarım."

attachment-88463-0-5f55bfb9cd5f8689c6f436211b0d5a55-1692787521-1692788124.jpg

attachment-88463-1-5f55bfb9cd5f8689c6f436211b0d5a55-1692787521-1692788131.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.