Akyurt'tan Amasya'ya Rüya Gibi Gezi! Şehzadeler Şehrine Yolculuk...

Akyurt'tan Amasya'ya Rüya Gibi Gezi! Şehzadeler Şehrine Yolculuk...
Akyurt Belediyesi, tarihi ve kültürel gezileri her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor. Akyurtlu kadınlar için şehzadeler şehri Amasya’ya kültürel ve turistik gezi düzenlendi.

Akyurt Belediyesinde her yıl gelenek haline gelen ve kadınları kültür ve tarihle buluşturmak için düzenlenen gezi programları kaldığı yerden devam ediyor. Akyurt Belediyesi, ev hanımlarına yönelik tarihi ve kültürel etkinliklerine Amasya ile başladı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, sosyal ve kültürel anlamda düzenlenen etkinlikler ve Amasya gezisi hakkında bilgi verdi. Başkan Hilal Ayık, “Akyurt Belediyesi olarak vatandaşlarımıza maddi ve manevi hizmetler sunmanın yanında kültürel ve sosyal anlamda da hizmet ediyoruz. Kadınlarımız bize telefonla, mesajla ve sosyal medyadan ulaşarak gezi taleplerini iletiyor. Zaten programlanmış olan gezilerimizi bu yoğun talep nedeniyle daha da severek yapıyoruz. Yaklaşık 2 bin 500 kadınımız gezilerini tamamlayacak. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetler sadece hanımlar için kültürel etkinlikler değil. Geçtiğimiz yaz ve bu yaz çocuklar için oyun, yetişkinler için konserler düzenledik. Tabii ki gençlerimizi de ihmal etmedik. Üniversite öğrencileri ile beraber Teknofest’e gittik. Çanakkale gezilerimizi de gerçekleştirdik. Bu tür kültürel, sosyal ve turistik etkinlikleri vatandaşları eğlendirmenin ve bilgilendirmenin yanında hanımlarımız olsun, yetişkinler olsun, çocuklar olsun bütün vatandaşlarımız aynı zamanda bu etkinliklerde çok güzel arkadaşlıklar ediniyorlar ve buradan da çok mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. Gezilerimize katılan tüm Akyurtlu kadınlara teşekkür ediyorum. Gezilerin güzel hatıralarla mutlu bir şekilde geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

attachment-88479-0-97aa898a56f9e471f0c598497b3c62ac-1692859458-1692864209.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.