Ankara Gölbaşı İlçesinde Konser Rüzgarı Başlıyor! Sefo, Resul Dindar ve Zara Başkentlilerle buluşacak...

Ankara Gölbaşı İlçesinde Konser Rüzgarı Başlıyor! Sefo, Resul Dindar ve Zara Başkentlilerle buluşacak...
27 Ağustos Pazar günü Atatürk Sahil Parkı’nda saat: 20.00’de SEFO’nun sahne almasıyla başlayacak konserlerin ikincisinde Resul Dindar Başkentlilerle buluşacak. Türkiye Yüzyılı Konserleri, 3. Geleneksel Sünnet Şöleni’nin de gerçekleşeceği 29 Ağustos’ta Özgür Can Çoban ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Zara’nın sahne almasıyla son bulacak.

Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu, dört gün üst üste düzenleyeceği konserlerle yaşatıyor. 27 Ağustos Pazar günü Atatürk Sahil Parkı’nda saat: 20.00’de SEFO’nun sahne almasıyla başlayacak konserlerin ikincisinde Resul Dindar Başkentlilerle buluşacak. Türkiye Yüzyılı Konserleri, 3. Geleneksel Sünnet Şöleni’nin de gerçekleşeceği 29 Ağustos’ta Özgür Can Çoban ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Zara’nın sahne almasıyla son bulacak.

  Cumhuriyetin 100. yılında, Zafer Bayramı ve Türkiye Yüzyılı coşkusunu Başkentlilerle beraber yaşayacaklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Türkiye’nin büyük hedefleri ve vizyonuyla dolu olan bu yüzyılın coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Müziğin tınılarıyla, coşku ve heyecan dolu bu anı hemşehrilerimizle birlikte paylaşacağız.” dedi.

 Başkan Şimşek sözlerini, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yaklaştığı bu günlerde, “Türkiye Yüzyılı Konserleri” ile millet olarak elde ettiğimiz büyük zaferleri bir kez daha anma ve kutlama fırsatı bulacağız. Resul Dindar konseri, bu anlamlı dönemi müzik ve coşkuyla birleştirerek kutlayacağımız bir gece olacak. Tüm Başkentlileri, Türkiye Yüzyılı’nın enerjisini hissetmeye ve 30 Ağustos coşkusunu birlikte yaşamaya bekliyoruz.” diyerek noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.