Irmak Arıcı'dan 'nostalji' şov! Irmak Arıcı Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Irmak Arıcı'dan 'nostalji' şov! Irmak Arıcı Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?
Irmak Arıcı, genç yaşına rağmen Türk müzik piyasasında dikkat çeken bir isim haline gelmiştir. 1995 İzmir doğumlu olan Arıcı, yetenekli bir söz yazarı ve şarkıcı olarak kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmıştır. Şarkıcı Irmak Arıcı, Serdar Ortaç'ın hit parçalarından 'Ben Adam Olmam'ı seslendirdi.İ

İSTANBUL (İGFA) - Serdar Ortaç'ın 30 yıllık müzik kariyerinde dönemine damga vuran 20 şarkısını meslektaşlarının ‘Serdar Ortaç Şarkıları Vol. II' albüm adı altında yeniden yorumladığı albümde Irmak Arıcı’da ‘Ben Adam Olmam’ şarkısını söyledi.

Irmak Arıcı önceki akşam konserinde ilk defa 'Ben Adam Olmam' canlı söylerken dinleyicisine ‘Ben gerçekten adam olmam’ dedi.

Irmak Arıcı Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Irmak Arıcı, genç yaşına rağmen Türk müzik piyasasında dikkat çeken bir isim haline gelmiştir. 1995 İzmir doğumlu olan Arıcı, yetenekli bir söz yazarı ve şarkıcı olarak kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmıştır.

"Gece Gibi Gönlün" isimli parçasıyla dikkatleri üzerine çekti ve bu başarısını Mustafa Ceceli ile birlikte seslendirdiği "Mühür" isimli parça ile sürdürdü. "Mühür" şarkısı, müzik listelerinde birinci sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Irmak Arıcı'nın sadece sesi değil, şarkılarına yazdığı sözler de dinleyenler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Bu başarısı, onun genç yaşta Türk müzik piyasasında tanınan bir isim olmasını sağlamıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.