Galatasaray, Gaziantep Deplasmanında Fırtına Gibi Esti: 3-0

Galatasaray, Gaziantep Deplasmanında Fırtına Gibi Esti: 3-0
Süper Lig'de 4. hafta heyecanı Kalyon Stadyumu'nda Gaziantep FK ve Galatasaray arasındaki mücadele ile devam etti. Karşılaşmayı Galatasaray, 3 golle süsleyerek 3-0 kazandı.

Galatasaray’ın gollerini Kerem Aktürkoğlu'nun erken sayısı ve Mauro Icardi'nin ikinci yarıdaki dublesi oluşturdu. Galatasaray, bu sezonki dördüncü maçında da kalesini gole kapatmayı başardı.

Fernando Muslera'nın kalesini koruduğu maça, Sacha Boey, Angeliño, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Tete, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk onbirde yer aldılar.

Galatasaray, Gaziantep Deplasmanında Fırtına Gibi Esti: 3-0

Karşılaşmanın başlangıcında Galatasaray, önceden ofsayt gerekçesiyle iptal edilen bir golle etkili oldu. Ancak üç dakika sonra Kerem Aktürkoğlu, Tete’nin asistinde sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada Galatasaray'ın üstün oyunu, ikinci yarıda da devam etti. İlk golü atan Kerem Aktürkoğlu, ikinci yarıda Angelino ile geliştirdiği atakta Icardi’yi buldu ve Arjantinli golcü skoru 2-0 yaptı. Maçın ilerleyen dakikalarında Icardi, penaltıdan attığı golle farkı üçe çıkardı.

Oyunun son bölümünde Galatasaray, bir golü VAR incelemesi sonrası elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Takıma sonradan dahil olan Halil Dervişoğlu, röveşata denemesiyle taraftarları heyecanlandırdı ancak top direğin hemen yanından dışarı çıktı.

Karşılaşma boyunca Galatasaray'ın etkili oyunu ve net gol fırsatları, takımın bu sezon Süper Lig'de ne kadar iddialı olduğunun göstergesiydi. Maçın sonunda ise 3-0'lık skorla Galatasaray, deplasmandan üç puanla dönmenin sevincini yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.