Ankara Haber: Pursaklar'da Yeşilin Yeni Adı: Millet Bahçesi Yükseliyor!

Ankara Haber: Pursaklar'da Yeşilin Yeni Adı: Millet Bahçesi Yükseliyor!
220 dönümlük dev Millet Bahçesi projesi hızla ilerliyor. Ormanlık alanları ve yeşil dokusuyla dikkat çeken bu muazzam proje, hem ilçenin hem de Ankara'nın yeni cazibe merkezi olmaya aday. Millet Bahçesi'nde çalışmaların yüzde 30'u tamamlandı.

Pursaklar, Türkiye'nin en prestijli millet bahçelerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pursaklar Belediyesi ile TOKİ'nin el ele vererek 220 dönümlük bir alanda hayata geçirdiği Pursaklar Millet Bahçesi, yeşil dokusu, ormanlık alanları ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yepyeni bir nefes noktası olacak.

‘‘Tamamlandığı zaman sadece Pursaklar’ın değil Ankara’nın cazibe merkezi olacak’’

Yapım çalışmalarında yüzde 30'luk bir ilerleme sağlanan bu dev projede, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in kontrol ziyaretleri ve projenin detayları ile ilgili aldığı bilgiler, bahçenin ne kadar kapsamlı bir proje olduğunu bir kez daha gösterdi. Başkan Çetin, bahçenin tamamlanmasının ardından sadece Pursaklar için değil, Ankara için de önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı.

dsc-4320.jpg

Pursaklar’a Türkiye’nin En Güzide Millet Bahçesi

Millet Bahçesi'nde, at biniciliği ve okçuluktan, çocuk oyun alanlarına, kır lokantalarından, biyolojik gölete kadar birçok farklı sosyal alan yer alıyor. Ayrıca yoğun ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge, Ankara'nın yeni "akciğeri" olacak.

Bahçenin tamamlanmasıyla Pursaklar, sadece yerel halk için değil, tüm Ankara için de doğayla iç içe, kaliteli zaman geçirebileceği bir alan kazanmış olacak. Pursaklar Millet Bahçesi'nin, tüm Ankaralılara hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.