Hadise'nin Yeni Aşk Oku Kimi İşaret Ediyor: Mehmet Dinçerler mi, Berk Atan mı? Paylaşım Kafaları Karıştırdı!

Hadise'nin Yeni Aşk Oku Kimi İşaret Ediyor: Mehmet Dinçerler mi, Berk Atan mı? Paylaşım Kafaları Karıştırdı!
Ünlü şarkıcı Hadise'nin Instagram hesabından yaptığı gizemli erkek kol paylaşımı, takipçileri arasında merak uyandırdı. Bu fotoğrafta kimin kolunu paylaştığı konusunda iki isim ön plana çıkıyor: Mehmet Dinçerler ve Berk Atan. İşte Detaylar...

Son zamanlarda aşk yaşamıyla sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise'nin en son Instagram hesabından paylaştığı bir erkek kolunun fotoğrafı, takipçileri arasında büyük bir merak konusu oldu. Hadise'nin bu gizemli paylaşımında kimin kolunu paylaştığı konusunda iki popüler isim ön plana çıktı: Mehmet Dinçerler ve Berk Atan.

ekran-goruntusu-2023-09-14-151641.jpg

Geçtiğimiz yıl Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise'nin, bu fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşması, hayranlarının yeni bir aşk mı başladı yoksa eski aşkla mı barıştı sorularını akıllarına getirdi. İlk olarak Hadise'nin paylaşımındaki gömleğin, yıllar önce Mehmet Dinçerler'in giydiği bir gömleğe benzediği konuşulsa da detaylı bir inceleme sonucunda iki gömleğin aynı olmadığı tespit edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-14-152121.jpg

Ancak, söylentiler burada bitmedi. Gözler bu kez TRT 1'in popüler dizisi "Gönül Dağı"nın başrol oyuncusu Berk Atan'a çevrildi. Berk Atan'ın son zamanlarda giydiği bir gömleğin, Hadise'nin paylaşımındaki gömleğe oldukça benzediği belirtildi.

Öte yandan, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in barışıp ilişkilerine devam ettikleri söylentileri kısa süre önce magazin gündemine damga vurmuş, ancak Hadise bu iddiaları yalanlamıştı. Şimdi gözler Hadise'nin bu gizemli paylaşımına gelecek olan açıklamada.

ekran-goruntusu-2023-09-14-151556.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.