Tül elbisesiyle ödül gecesinin yıldızı oldu! Görenlerin Gözleri Fal Taşı Gibi Açıldı! Yorum Yağdı…

Tül elbisesiyle ödül gecesinin yıldızı oldu! Görenlerin Gözleri Fal Taşı Gibi Açıldı! Yorum Yağdı…
2018'de oyuncu Sebastian Bear-McClar ile yaşadığı evlilikten sonraki hayatında cesur tercihlerle dikkat çeken 32 yaşındaki model Emily Ratajkowski, ödül gecesinde seçtiği tül elbisesiyle tüm gözleri üzerine çekti ve gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü model Emily Ratajkowski, son zamanlarda özel hayatı ve cesur kıyafet seçimleriyle gündemden düşmüyor. 2018 yılında oyuncu Sebastian Bear-McClar ile evlenip sonrasında ihanet sebebiyle yollarını ayıran 32 yaşındaki Ratajkowski, bu sefer kıyafet tercihiyle adından söz ettirdi.

ekran-goruntusu-2023-09-14-153313.jpg

2023 MTV Video Müzik Ödülleri'nde tüm gözler onun üzerindeydi. Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Ratajkowski, bu özel gecede iddialı ve dikkat çeken bir yeşil tül elbise tercih etti. Ancak geceye damga vuran an, kırmızı halıda yaşandı.

ekran-goruntusu-2023-09-14-153405.jpg

Modelin elbisesinin üst kısmı, dans ettiği sırada bir anda açıldı. Bu beklenmedik an karşısında hızla elbisesini düzelten Ratajkowski, profesyonelliğini göstererek gülümseyerek eğlenmeye devam etti. Bu an, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve gecenin en çok konuşulanlarından biri oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.