iPhone 13 fiyatı düştü mü? Apple’dan sürpriz karar… 4 Bin TL İndirim Yaptı!

iPhone 13 fiyatı düştü mü? Apple’dan sürpriz karar… 4 Bin TL İndirim Yaptı!
Apple'ın 12 Eylül'de düzenlediği "Wonderlust" etkinliğinde iPhone 15 ve yeni saat serileri tanıtıldı. iPhone 13'ün fiyatında da gözle görülür bir değişiklik yaşandı. Apple’dan sürpriz karar… 4 Bin TL İndirim Yaptı!

Apple'ın son etkinliğinde yeni telefon serisi iPhone 15'i tanıtmasıyla beraber, teknoloji severlerin gözü eski model iPhone 13'ün fiyatında oldu. Türkiye'deki döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle önceki yıllarda eski model telefonların fiyatlarında artış yaşanırken, bu sene durum farklı oldu.

Apple'ın Yeni Serisi iPhone 15 Tanıtıldı! Fiyat Aşağı Düştü…

Apple, 12 Eylül'de "Wonderlust" adlı etkinliğinde yeni akıllı telefon serisi iPhone 15'i, yanı sıra Apple Watch Ultra 2 ve Apple Watch Series 9'u teknoloji meraklılarının beğenisine sundu. Yeni ürünlerin tanıtılmasıyla birlikte, iPhone 13'ün fiyatı da değişti.

Apple, geçmişte yeni bir telefon modeli tanıttığında, önceki modellerin fiyatlarını genellikle düşürmekteydi. Ancak son dönemde Türkiye'deki döviz kuru hareketliliği, bu alışkanlığın tersine dönmüştü. Ancak bu sene, Apple'ın eski model telefonlarında beklenen fiyat indirimi geldi.

Peki iPhone 13 Fiyatı Ne Durumda?

iPhone 13'ün fiyatı, daha önce 40 bin 667 TL iken, şimdi 36 bin 999 TL'ye geriledi. Bu fiyat düşüklüğü, Apple severler tarafından memnuniyetle karşılandı. Şimdi gözler, diğer eski modellerde olası fiyat düzenlemelerinde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.