Survivor All Star'ın 10. Yarışmacısı Nefise Karatay oldu! Nefise Karatay Kimdir, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Survivor All Star'ın 10. Yarışmacısı Nefise Karatay oldu! Nefise Karatay Kimdir, Kaç Yaşında, Evli Mi?
2024 yılının heyecanla beklenen Survivor All Star sezonunda kadroya eklenen son isim, geçtiğimiz yılın şampiyonu Nefise Karatay oldu. Başarılarla tanınan Karatay'ın, bu sene Survivor adasında ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacağı merak konusu.

Survivor 2024 All Star kadrosu, adından sıkça söz ettirecek bir ismi daha ağırlayacak: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Nefise Karatay! Karatay'ın bu sezon en büyük rakibi olarak gördüğü Nagihan Karadere ile kıyasıya bir mücadeleye girmesi bekleniyor.

Survivor, izleyicisini her sezon olduğu gibi 2024'te de All Star formatıyla ekrana gelerek heyecan yaratmaya devam ediyor. Şimdiye dek Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Poyraz Yiğit ve Merve Aydın gibi sevilen yarışmacıları tekrar ekranlara döndüren Survivor, 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay ile kadrosunu güçlendiriyor.

ekran-goruntusu-2023-09-15-120726.jpg

Survivor 2024 All Star Kadrosuna Şampiyon Dokunuş: Nefise Karatay!

Survivor'ın başarılı yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada Karatay'ın All Star kadrosuna dahil olduğunu belirtti. Ilıcalı, "Nefise'nin Survivor sahalarında Nagihan'la kozlarını paylaşma hayali gerçekleşiyor. İzleyicilerimiz, bu iki güçlü rakip arasında nasıl bir rekabet izleyecek, şimdiden çok merak ediyoruz." dedi.

2023 Survivor sezonunda finale Özgür Tetik ile birlikte çıkan Nefise Karatay, aldığı oylarla zirveye oturarak yarışmadan zaferle ayrılmıştı. Şimdi 2024 All Star sahalarında deneyimi ve kazanma azmiyle rakiplerine meydan okuyacak.

Nefise Karatay Kimdir, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay, 2024 All Star sezonunda da iddiasını sürdürmeye hazırlanıyor. Efsaneleşen yarışmada Karatay'ın performansı merakla bekleniyor!

26 Nisan 1976 Almanya doğumlu olan Nefise Karatay, Türkiye'de genç yaşta elde ettiği başarılarla adını duyurmuştur. Hessen'de dünyaya gelen Karatay, genç yaşta televizyon ve mankenlik kariyerine atılmıştır.

ekran-goruntusu-2023-09-15-120748.jpg

1997'de Number One TV'de hazırlayıp sunduğu müzik programı ile televizyon dünyasına adım atmış, aynı yılın Türkiye Güzeli unvanını kazanarak profesyonel mankenlik kariyerine başlamıştır. Genç yaşta elde ettiği bu başarılarına ek olarak, popüler sanatçı Hakan Peker'in 1998 yılında yayımladığı "Bir Efsane" adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

Nefise'nin televizyon ve sinema kariyerinde önemli bir yeri olan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde 2007-2008 yıllarında canlandırdığı Ahu Toros karakteri, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Bu başarısının ardından, birçok televizyon programında ve filmde rol almaya devam etmiştir. Son olarak, Star TV ekranlarında "Hayat Güzeldir" adlı programı sunmuş, programın ilk 26 bölümünde izleyiciyle buluşmuştur.

Özel hayatında da birçok kez gündemde kalmış olan Karatay, 2001'de nişanlandığı ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ile Elele dergisine verdiği pozlarla uzun süre konuşulmuştur. 2012'de Yusuf Day ile dünya evine giren Nefise Karatay, 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getirmiştir.

Özellikle 2023'te internet üzerinden yayınlanan "Serhat" adlı dizide "Leyla" karakteriyle başrolde yer alarak dijital platformlardaki başarısını da kanıtlamıştır. Sinema kariyeri de oldukça parlak olan Nefise, son olarak 2018'de "Direniş Karatay" adlı filmde "Fatma Bacı" karakterini canlandırmıştır.

Birçok alanda gösterdiği başarısıyla tanınan Nefise Karatay, Türk televizyon ve sinemasının vazgeçilmez isimlerinden biri olmaya devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.