Cinsiyet değiştirmişti: Bakirelik ve cinsel organ sorusuna tepki gösterdi! Doruk Doğrusöz Kimdir, Kaç Yaşında?

Cinsiyet değiştirmişti: Bakirelik ve cinsel organ sorusuna tepki gösterdi! Doruk Doğrusöz Kimdir, Kaç Yaşında?
Cinsiyet değişimi sonrası Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" programına konuk olan Doruk Doğrusöz, kendisine yöneltilen rahatsız edici cinsel organ ve bakirelik sorularına tepki gösterdi.

Ünlü YouTube kanalı "Gör Beni"de Armağan Çağlayan'ın konuğu olan Doruk Doğrusöz, cinsiyet değişimiyle ilgili rahatsız edici sorulara isyan etti. Kadınken erkek olan ve adını Doruk olarak değiştiren Doğrusöz, programa katıldığı sırada kendisine yöneltilen cinsel organ ve bakirelik sorularına tepki gösterdi.

Doruk Doğrusöz programda, cinsiyet değişimi sürecinin kendisi için "zor bir karar olmadığını" ve "ruhu ile bedenini bütünleştirmesi gerektiğini" açıkça belirtti. Ancak, Doğrusöz'ün en çok tepki gösterdiği konu, kendisine yöneltilen ve toplum normlarına uygun olmayan sorular oldu.

Cinsiyet Değişimi Sonrası Şaşırtan Sorular: Bakirelik ve cinsel organ…

Doruk, "Bir ara röportaj için geldiler, spor salonunda yapalım dediler" diyerek başladığı anlatımında, kendisine "Cinsiyet değiştirmeden önce bir erkeğe ait cinsel organın var mıydı?" ve "Bakire miydin?" gibi soruların yöneltildiğini belirtti.

"Bu zaten doğuştan kadın olan birine bile sorulmaz, sorulmamalı. Büyük bir ayıptır," diyen Doğrusöz, kendisi için bu tür soruların imkansız olduğunu ve bu yüzden cinsiyet değişimi yaptığını ifade etti.

Doğrusöz'ün bu açıklamaları, toplumda cinsiyet değişimi ve trans bireyler hakkında var olan önyargı ve yanlış anlayışlara dikkat çekerken, aynı zamanda medyanın bu konuları ele alış biçiminin de sorgulanmasına yol açtı. Program, trans bireylerin yaşadığı stigmatizasyon ve özel hayatın ihlaline dair ciddi sorunları gündeme getirmiş oldu.

ekran-goruntusu-2023-09-15-201859.jpg

Doruk Doğrusöz Kimdir, Kaç Yaşında, Mesleği Nedir?

İstanbul'un hareketli sokaklarında, 1987 yılında dünyaya gelen Doruk Doğrusöz, bugün moda dünyasında adından sıkça söz ettiren bir isim. Önceki adıyla Neslihan Doğrusöz olarak tanınan Doruk, renkli kişiliği, cesur tavırları ve modaya olan tutkusuyla dikkat çekiyor.

İşte Benim İsimli yarışmada bir dönem izleyici karşısına çıkan Doğrusöz, yarışmadaki performansıyla hem jüriyi hem de izleyenleri etkilemeyi başardı. Ancak bu platform sadece onun yeteneklerini sergilemesi için bir başlangıç oldu. Asıl marifeti, moda ve stil konusundaki başarılı danışmanlıkları. İster bir reklam çekimi, ister dergi kapakları olsun, Doruk'un dokunuşlarıyla birçok proje hayat buldu.

2005'ten bu yana moda dünyasında fırtınalar estiren Doğrusöz, Marie Claire'den Elle'e, Vogue'dan Harper's Bazaar'a kadar birçok prestijli dergide parmak izlerini bıraktı. Özellikle trend belirleyici yaklaşımları ve yenilikçi vizyonuyla tanındı.

ekran-goruntusu-2023-09-15-201948.jpg

Sosyal medyayı sadece bir iletişim aracı olarak görmeyen Doruk, burada kendi tarzını, düşüncelerini ve projelerini takipçileriyle paylaşıyor. Instagram'da yoğun bir takipçi kitlesine sahip olan Doğrusöz, paylaşımlarıyla hem ilham veriyor hem de moda dünyasının nabzını tutuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.