Ankara'da Höşmerim, Süt Sağım, En İyi Bal Ve En Güzel Domates Yarışmaları Düzenledi! İşte Birinciler ve Ödülleri

Ankara'da Höşmerim, Süt Sağım, En İyi Bal Ve En Güzel Domates Yarışmaları Düzenledi! İşte Birinciler ve Ödülleri
Ankara'da düzenlenen özgün yarışmalarda, tarım ve yerel lezzetler ön plandaydı! Gölbaşı Belediyesi tarafından AGROTEC 26. Uluslararası Tarım Fuarı kapsamında Höşmerim, süt sağım, en iyi bal ve en güzel domates kategorilerinde yarışmalar düzenlendi.

Gölbaşı Belediyesi, AGROTEC 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda katılımcılarına unutulmaz anlar yaşattı. Fuarın ilk gününde inek sağma ve en iyi bal yarışmalarıyla başlayan heyecan, ikinci gün Höşmerim ve en güzel domates yarışmalarıyla zirveye ulaştı.

Gölbaşı, AGROTEC Tarım Fuarı'nda Ödüllü Yarışmalarla Rengarenk!

Gölbaşı'nın meşhur tatlısı Höşmerim, tatlı tutkunlarını bir araya getirdi. Yarışmada, hijyen, sunum, süre ve lezzet gibi kategorilerde değerlendirilen tatlılarda birinciliği Hacıkadın Çetin alırken, Necla Aydınlı ikinci, Zeynep Ünal ise üçüncü oldu. Değerli jüri üyeleri, kazananları tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllendirirken, tüm yarışmacılara anı plaketi takdim etti.

Domates yarışmasında ise jüri, domateslerin şekil, koku, lezzet ve kabuk kalınlığına göre değerlendirdi. Sibel Çakır'ın birinciliği elde ettiği yarışmada Ferhat Çağlayan ikinci, Ayfer Atak ise üçüncü oldu. Tüm katılımcılara verilen plaketlerin yanı sıra, domates yarışmasına katılanlara özel olarak budama makası hediye edildi.

Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği bu yarışmalar, AGROTEC Fuarı'nın en renkli etkinliklerinden biri oldu ve katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi. Gölbaşı'nın tarım ve ürünlerini tanıtmak için böylesine önemli bir organizasyonda yer alması, ilçenin tarım potansiyeline dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.