60’lık Yonca Evcimik'in Pozları Olay Oldu! Dekoltesi Göz Kamaştırdı!

60’lık Yonca Evcimik'in Pozları Olay Oldu! Dekoltesi Göz Kamaştırdı!
Yonca Evcimik, 60. Yaşını Büyüleyici Pozlarıyla Kutladı! Ünlü sanatçı Yonca Evcimik, 60. yaş gününde paylaştığı etkileyici fotoğraflarla gençliğin sadece bir ruh hali olduğunu gösterdi. Evcimik'in bu özel gün için paylaştığı pozlar olay oldu.

Yonca Evcimik, zamanın ona hiç dokunmadığını bir kez daha ispatladı! 60. yaşına özel, büyüleyici pozlarıyla hayranlarını şaşkına çeviren ünlü sanatçı, gençlik ışığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2023-09-16-203931.jpg

Fatma Yonca Evcimik olarak bilinen bu efsane şarkıcı, yılların onda sadece deneyim olarak kaldığını, gençliğinin hala zirvede olduğunu gösterdi. Bu özel gün için verdiği pozlarını sosyal medya hesabında paylaşarak, "Yeni yaşa yeni fotoğraflar. Hoşgeldin 60! Hayallerim gerçek oldu, yeni hayaller için ise enerjim tavan!" şeklinde duygusal bir not ekledi.

ekran-goruntusu-2023-09-16-204033.jpg

Evcimik, doğum günü kutlamasını sahne performansıyla taçlandıracağını belirtti. Hayranları, sanatçının bu özel gününde paylaştığı fotoğraflara beğeni ve sevgi dolu yorumlarla karşılık verdi. Yonca Evcimik, yaşının sadece bir rakam olduğunu bir kez daha kanıtladı.

ekran-goruntusu-2023-09-16-203912.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum