KYK Yurtlarındaki Beslenme Yardımı Tutarları Ne Oldu? KYK beslenme yardımı günlük kaç TL oldu? İşte detaylar…

KYK Yurtlarındaki Beslenme Yardımı Tutarları Ne Oldu? KYK beslenme yardımı günlük kaç TL oldu? İşte detaylar…
KYK yemek ücretleri ve beslenme yardımı için 2023-2024 eğitim öğretim yılı rakamları henüz açıklanmadı. Önceki yıl, yurtta barınan öğrencilere günlük 75 TL beslenme yardımı uygulanmıştı. Bu yılın güncel bilgileri bekleniyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK yemek ücretleri henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak öğrenciler bu konuda ne kadar yardım alacaklarını merakla bekliyor. Önceki yıl yurtlarda barınan öğrencilere günlük beslenme yardımı sabah kahvaltısı için 25 TL, akşam yemeği için ise 50 TL olmak üzere toplamda 75 TL olarak uygulanıyordu.

Güvence Bedeli Alınmayan Bakanlık Yurtlarında Günlük 90 TL

Bakanlık yurtlarında ücret ve güvence bedeli alınmadan barındırılan öğrencilere günlük 90 TL beslenme yardımı yapılmaktaydı. KKTC'de eğitim gören öğrenciler için ise günlük beslenme yardımı 85 TL idi.

Beslenme Yardımının Eylül Ayında Güncelleneceği Öngörülüyor

Her yıl Eylül ayında öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda güncellenen beslenme yardımı için bu yıl da bir artış bekleniyor. Ancak resmi rakamlar henüz açıklanmadı.

Yemek Saatleri Değişmedi

KYK yurtlarında yemek yardımı saatleri değişiklik göstermeyecek gibi görünüyor. Hafta içi kahvaltı için 06.30-12.00 ve akşam yemeği için 16.00-22.30 saatleri arasında beslenme yardımı yapılıyor.

Öğrencilerin merakla beklediği beslenme yardımı ve yemek ücretleri konusunda detaylar belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.