A Milli Futbol Takımı Hocalığı İçin Fatih Terim'e Flaş Teklif! Yardımcıları Arda Turan Ve Emre Belözoğlu Olacak!

A Milli Futbol Takımı Hocalığı İçin Fatih Terim'e Flaş Teklif! Yardımcıları Arda Turan Ve Emre Belözoğlu Olacak!
A Milli Takım’da Stefan Kuntz'un görevine son verilmesinin ardından, Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim’in göreve dönmesi gündeme geldi. İddiaya göre, Terim’in yardımcıları EURO 2008 kadrosunun yıldızları Arda Turan ve Emre Belözoğlu olacak...

İlk Aday Fatih Terim

Stefan Kuntz'un görevine son verilmesinin ardından A Milli Takım için hoca arayışları devam ederken, ilk adayın Fatih Terim olduğu kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın dönüşü Türk futbolu için büyük bir heyecan yarattı.

Tecrübenin Adı: Arda Turan ve Emre Belözoğlu

Fatih Terim’in yanına düşünülen isimler de oldukça dikkat çekici. EURO 2008’in yıldızları Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun bu göreve getirilebileceği konuşuluyor. Şu anda kulüpsüz olan Terim ve Belözoğlu'nun önünde bu göreve gelmelerini engelleyecek bir durum yok.

Arda Turan'ın Durumu

Lig ekibi Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan ise iki görevi birden üstlenmesi halinde teklife sıcak bakacağı belirtiliyor. Arda Turan’ın Eyüpspor’da gösterdiği başarılar, Milli Takım için de umut vaat ediyor.

Futbolseverlerin Merakla Beklediği An

Fatih Terim’in A Milli Takım’a dönmesi ve yanında Arda Turan ile Emre Belözoğlu'nu getirmesi, Türk futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Eğer bu üçlü bir araya gelirse, Türk futbolu için yeni bir dönem başlayabilir.

Eğer bu teklif gerçekleşirse, Türk futbolu için heyecan dolu günler bizleri bekliyor olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.