Ankara Sincan Belediyespor, Türkiye Kupası'nda Bir Üst Tura Yükseldi

Ankara Sincan Belediyespor, Türkiye Kupası'nda Bir Üst Tura Yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Yozgat Belediyesi Bozokspor'u 2-1 mağlup eden Sincan Belediyespor, tarihi bir başarıya imza atarak bir üst tura çıktı. Dramatik maçın son dakikalarında gelen gol, Sincan'ın galibiyetini ilan etti.

Sincan Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda dramatik bir maç sonucu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı.

Kupada tarihinde ilk defa yer alan Sincan ekibi, sahasında Yozgat temsilcisi ile kıyasıya bir mücadele sergiledi. Normal süresi 0-0 tamamlanan maçta, uzatma dakikalarında adeta bir gol şov yaşandı. Yozgat ekibi 99. dakikada bulduğu golle öne geçse de Sincan Belediyespor bu gole 103. dakikada Canberk Özçakır ile yanıt verdi. Maçın son anlarında, 120+1. dakikada Batuhan Kazan'ın kafa golü, Sincan Belediyespor'u bir üst tura taşıyan gol oldu.

sincan-belediyespor-3.jpeg

Riva'da 19 Eylül'de gerçekleştirilecek olan kura çekiminde Sincan Belediyespor'un bu turdaki rakibi belli olacak. Takım, yeni tur için hazırlıklarına hemen bu akşam antrenmanla başlayacak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da, bu tarihi başarının sevincini takımıyla paylaştı. Ercan, "İlk kez sahada oldukları Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdikleri başarı için Sincan Belediyespor'umuzu kutluyorum. Kaplanlarımızla beraber şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.