Yalan Rüzgarı’nın Yıldızı Vefat Etti! Türkiye’de Reyting Rekorları Kırmıştı! Ünlü Aktör Billy Miller Kimdir, Kaç Yaşında öldü?

Yalan Rüzgarı’nın Yıldızı Vefat Etti! Türkiye’de Reyting Rekorları Kırmıştı! Ünlü Aktör Billy Miller Kimdir, Kaç Yaşında öldü?
Üç kez Emmy ödülü kazanan Amerikalı aktör Billy Miller, bilinen sağlık sorunlarına rağmen ani bir şekilde hayatını kaybetti. Miller, Türkiye'de "Yalan Rüzgarı" adıyla tanındığı "The Young and the Restless" dizisi tanınmıştı.

Amerikan televizyon dünyasının ünlü yüzlerinden, "Yalan Rüzgarı" adıyla Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan "The Young and the Restless" dizisinin yıldızı Billy Miller, hayatını kaybetti. Emmy ödüllü oyuncunun uzun süre manik depresyon hastalığıyla mücadele ettiği belirtilirken, ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ünlü Emmy Ödüllü Aktör Billy Miller Hayatını Kaybetti

Miller, ABC yapımı "All My Children" dizisinde canlandırdığı Richie Novak karakteriyle ilk büyük çıkışını yapmıştı. Daha sonra CBS kanalında "The Young and the Restless" adlı dizide 700'den fazla bölüm boyunca Billy Abbott karakterini başarıyla canlandırdı. Bu karakterle hem Amerika'da hem de yurtdışında büyük bir üne kavuştu. Aktör, ABC'nin popüler yapımı "General Hospital"da Jason Morgan/Drew Cain karakterini üstlenerek kariyerine devam etti.

650831de86b2454d841952da.webp

Başarılı aktör, televizyondaki pembe dizilerden sonra "Suits" ve "Truth Be Told" gibi başarılı drama dizilerinde de boy gösterdi. Aynı zamanda, "Ray Donovan", "Fatal Honeymoon", "American Sniper", "Ringer", "Castle" ve "Justified" gibi tanınmış filmlerde de performans sergiledi.

Ünlü Emmy Ödüllü Aktör Billy Miller Kimdir, Kaç Yaşındaydı?

17 Eylül 1979'da Amerika'nın Tulsa şehrinde dünyaya gelen Miller, üniversite eğitimini Teksas Üniversitesi'nde prodüksiyon bölümünde tamamladı. Mezuniyetinin ardından eğlence sektöründe adım atmak için Los Angeles'a taşındı. Burada ilk olarak bir eğlence yönetimi/prodüksiyon şirketinde basit işlerde çalışmaya başladı.

Oyunculuğa ilk adımlarını arkadaşlarının teşvikiyle atan Miller, reklam filmleriyle kamera karşısına geçti. Başarılı kariyerinin yanı sıra girişimci yönüyle de tanınan oyuncu, Los Angeles'ta birçok restoran ve barın sahibiydi.

Billy Miller'ın ani vefatı, hem Amerika'da hem de uluslararası arenada büyük üzüntüyle karşılandı. Hayranları ve sektör temsilcileri, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.