Ankara Haber: Gaziler Gölbaşı İlçesinde Anıldı!

Ankara Haber: Gaziler Gölbaşı İlçesinde Anıldı!
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle başlayan anmalar, Atatürk Sahil Parkı'nda devam etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Kaymakam Erol Rüstemoğlu...

Gölbaşı, 19 Eylül Gaziler Günü'nü coşkuyla andı. Törenler, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Gölbaşı Belediyesi ve Kaymakamlık, şanlı gazilerimizi anma adına çelenklerini sunarken, Gölbaşı halkı da bu anlamlı günde saygı duruşunda bulundu.

Daha sonrasında Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen programda, Polis Akademisi Bando Takımı'nın muhteşem performansına ve TEK Ortaokulu öğrencilerinin şiirleriyle duygu dolu anlara tanık olundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gazilerimiz ulusumuzun gurur kaynağıdır. Onların fedakârlıklarını ve kahramanlıklarını asla unutmayacağız." dedi. Ayrıca, gazilerimizin onuruna Mogan Uygulama Oteli'nde düzenlenen özel yemekte, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu da gazilerimizin önemine değinerek katılımcılara sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

0f5a4129.jpg

Programa, Gölbaşı'nın önde gelen isimleri, şehit yakınları, gaziler ve halkın geniş katılımıyla gerçekleşti. Gölbaşı, bir kez daha şanlı gazilerini minnet ve saygıyla andı. Gaziler Günü'nün önemine vurgu yapan Gölbaşı halkı, birlik ve beraberlik içinde bu özel günü kutladı.

19 Eylül Gaziler Günü programına Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Lale, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özbey Uçak, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, şehit yakınları ve gaziler, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri ile muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.