Galatasaray Taraftarına Müjdeyi Okan Buruk Verdi! Zaha Hakkında Sevindirici Haber! Galatasaray Üçlü Savunma İle Mi Oynayacak?

Galatasaray Taraftarına Müjdeyi Okan Buruk Verdi! Zaha Hakkında Sevindirici Haber! Galatasaray Üçlü Savunma İle Mi Oynayacak?
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag müsabakası öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarlara ve oyuncularına sakinlik çağrısı yaparak, Kopenhag'a karşı oynayacakları mücadelede herkesin hazır olduğunu belirtti.

49 yaşındaki çalıştırıcı, "Bu maçı geçen seneden beri hayal ediyorduk. Ülkemiz için gurur senesi, 3 takımla Avrupa'dayız. Genç ve mücadeleci bir takım Kopenhag. Oyuncularım ve ben hazırız," dedi. Okan Buruk, maçın fiziksel yoğunluğuna ve rakibin agresifliğine karşı hazır olduklarını da ekledi. "En önemli şey sabırlı olmak. Bazen skor geç geliyor ama maçı 90 dakikaya yaymak gerekiyor," diye konuştu.

Wilfried Zaha Kadroda

Sakatlığı nedeniyle sadece 66 dakika sahada kalabilen yeni transfer Wilfried Zaha'nın sakatlığı atlatıldı. Okan Buruk, "Bugünkü maçın kadrosunda olacak. Oynayabilecek seviyeye geldi," açıklamasını yaptı.

Üçlü Savunma Düzeniyle Oynanabilir...

Maçın taktiksel yönüne de değinen Buruk, "Bazen dörtlü, bazen üçlü savunma... Birçok şey düşünülebilir. Elimizdeki oyunculara, rakibe göre bunlara karar vereceğiz," ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Tecrübeli Oyuncusu: Hakim Ziyech

Chelsea ile 2020-21 sezonunda Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran Hakim Ziyech, Kopenhag karşısında ilk 11'de olacak. Ziyech bu turnuvada toplam 40 maça çıktı, 8 gol attı ve 10 asist yaptı.

G.Saray, Kopenhag müsabakasına tüm hızıyla hazırlanırken, Okan Buruk ve ekibi, taraftar desteğiyle yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.