Erol Bulut İngiltere'yi Silip Süpürüyor! Cardiff City'de 21 Yıl Sonra Bir İlke İmza Attı! İşte Erol Bulut'un Açıklamaları...

Erol Bulut İngiltere'yi Silip Süpürüyor! Cardiff City'de 21 Yıl Sonra Bir İlke İmza Attı! İşte Erol Bulut'un Açıklamaları...
İngiltere Championship'te dikkat çeken bir performans sergileyen Cardiff City, 49 yaşındaki Türk teknik direktör Erol Bulut yönetiminde hedefine emin adımlarla ilerliyor. Son olarak Coventry City'yi 3-2 yenen Cardiff, Premier Lig hedefine yaklaşıyor...

Takımın Galli yıldızı Aaron Ramsey'nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada, yedek oyuncuların gösterdiği performans teknik direktör Erol Bulut'u mutlu etti. "Takımın kalitesi yüksek. Aaron gibi bir yıldızın yokluğunda dahi galibiyet alabiliyorsak, demek ki doğru yoldayız," diyen Bulut, alternatif oyuncularının da ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Orta Saha Yapısı Güçleniyor

Joe Ralls, Manolis Siopis ve Ryan Wintle'den oluşan orta saha üçlüsü, Coventry karşısında başarılı bir performans sergiledi. Erol Bulut, "Kaptanımızın yokluğunda sahneye çıkan bu arkadaşları kutluyorum. Orta sahamızda sağlam bir yapı oluşturduk," dedi.

Moraller Yerinde

Cardiff, sezon içinde şanssız puan kayıpları yaşasa da son iki maçta aldığı galibiyetlerle moral buldu. Bulut, "Eksiklerimiz olabilir, ancak oynanan futbol ve alınan sonuçlarla moraller yerine geldi," ifadelerini kullandı.

Transfer Planları ve Özveri

Ocak ayına kadar mevcut kadrosuyla yoluna devam etmek zorunda olduklarını belirten Erol Bulut, "Bu 25 oyuncuyla idare edeceğiz. Bütün oyuncularımızdan özveri bekliyoruz. Burada savaşan, mücadele eden oyuncular yerini bulacak," şeklinde konuştu.

Erol Bulut'un liderliğinde, Cardiff City'nin Premier Lig hayali her geçen gün biraz daha gerçek oluyor. Ancak, bu yolda daha çok maç, daha çok mücadele var; ve Bulut, bunun farkında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.