Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe Muhtemel İlk 11 Kimler Var?

Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe Muhtemel İlk 11 Kimler Var?
UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Fenerbahçe, ilk maçında Danimarka’nın güçlü ekiplerinden Nordsjaelland ile Ülker Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli takım, sahasında taraftarının önünde Nordsjaelland’ı yenmek için her şeyi yapacak...

Fenerbahçe, sezona müthiş bir başlangıç yaptı ve oynadığı 10 resmi maçı da kazanarak moral buldu. Avrupa’da rakip ağlara 21 gol bırakan sarı-lacivertliler, maç başına 3,5 gol ortalaması ile mücadele ederken kalesinde sadece 2 gol gördü. Fenerbahçe aynı performansı Avrupa Konferans Ligi'ne taşımak istiyor.

Cengiz Ünder Eksikliği Fenerbahçe'yi Üzüyor:

Fenerbahçe, ligde son oynanan Antalyaspor müsabakasında sakatlık yaşayan Cengiz Ünder’in eksikliği ile mücadele edecek.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde alacakları sonuçlarla, gruplarından çıkarak ülkemize puan kazandırmayı amaçlıyorlar. Taraftarları önünde galibiyet parolası ile sahada olacak Fenerbahçe, bu önemli maçta taraftarının da desteğiyle güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçının Hakem ve Yardımcıları:

Macar hakem Gergo Bogar’ın düdük çalacağı maçta, yardımcılıklarını Theodoros Georgiou ve Balazs Szalai yapacak. Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi’nde İlk Maçı:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde H Grubu’ndaki ilk maçını oynayarak, bu yeni turnuvadaki iddiasını ortaya koymak istiyor. Nordsjaelland ise, Fenerbahçe gibi, turnuvada başarılı olmak ve grup aşamasını geçmek amacında.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda ilk maçında yüksek moral ve taraftarının desteğiyle Nordsjaelland karşısında galibiyet arayacak. Cengiz Ünder’in eksik olduğu bu zorlu maçta, sarı-lacivertliler, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek 3 puanı almayı hedefliyor.

Maç Detayları

  • Maç Saati: 19.45
  • Yayın Kanalı: EXXEN
  • Yer: Ülker Stadı

Fenerbahçe'nin Avrupa Serüveni EXXEN'de Devam Ediyor!

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe, yeni sezona hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da etkileyici bir başlangıç yaptı. Süper Lig'de dört maçtan dört galibiyetle ayrılan sarı-lacivertli ekip, Avrupa sahnesinde de 6'da 6 yaparak taraftarını sevindirdi. Takipçileri, Fenerbahçe'nin Avrupa'daki bu yükselişini yakından takip ediyor.

Şimdi tüm gözler, Fenerbahçe'nin Nordsjaelland ile Ülker Stadı'nda yapacağı maça çevrildi. Futbolseverler bu büyük mücadeleyi canlı olarak izlemek istiyor. Peki, bu önemli karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Nordsjaelland müsabakası, dijital yayın platformu EXXEN üzerinden futbolseverlerle buluşacak. Maç, 19.45'te start alacak. Sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını desteklemek için bu büyük mücadeleyi EXXEN'den canlı olarak izleyebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.