Maç Öncesi İsmail Kartal ve Rodrigo Becao'dan Flaş Açıklamalar! İsmail Kartal Eleştirilere Ağır Bir Dille Karşılık Verdi!

Maç Öncesi İsmail Kartal ve Rodrigo Becao'dan Flaş Açıklamalar! İsmail Kartal Eleştirilere Ağır Bir Dille Karşılık Verdi!
Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal ve yıldız futbolcu Rodrigo Becao, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Nordsjaelland maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Kartal kritik açıklamalarda bulundu...

Brezilyalı stoper, takımının 10 maç üst üste kazandığını ve bu başarıdan dolayı özgüvenlerinin yerinde olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerimiz bize karşı kazanmak için daha da istekliler. Her maç bir önceki maçtan daha zor olacak," dedi. Becao, geçmişte farklı pozisyonlarda oynamış olsa da, teknik direktörün kararlarına saygı gösterdiğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

İsmail Kartal Eleştirilere Sessiz Kalmıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise sergilenen performansa rağmen yapılan eleştirilere anlam veremediğini belirtti. Kartal, "10'da 10 da yapsak, 30'da 30 da yapsak eleştiriliyoruz. Sonuçta herkesin bildiği işi yapıyoruz," dedi. Kartal, tüm oyuncularının performansından memnun olduğunu, fakat rotasyonların kaçınılmaz olduğunu ve her oyuncunun değerli olduğunu ifade etti.

Emre Mor Sakatlıktan Dönüyor

Ismail Kartal, Emre Mor'un sakatlığının iyileşmekte olduğunu ve oyuncunun yakında takıma döneceğini belirtti. Ayrıca, Cengiz Ünder'in yaşadığı sakatlık hakkında da bilgi vererek, oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Takım Kimyası ve Gelecek Maçlar

Fenerbahçe, sergilediği güçlü performans ve oyuncu kimyasıyla UEFA Konferans Ligi'nde emin adımlarla ilerlemeyi planlıyor. Kartal, gelecek maçların zorlayıcı olacağını ancak takımın bu zorlukların üstesinden gelebileceği güçte olduğunu vurgulayarak, taraftarlarından tam destek beklediğini belirtti.

Rodrigo Becao ve diğer oyuncuların form durumu, takımın UEFA Konferans Ligi'ndeki başarısını yakından etkileyecek. Kartal ve ekibinin, eleştirilere rağmen, sükunetini koruyarak takımını zafere taşıması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.