Kopenhag'ın Kalecisi Yaptığı Paylaşım Sonrası Galatasaray Taraftarını Çıldırttı! Fenerbahçe Taraftarı Daha İyi...

Kopenhag'ın Kalecisi Yaptığı Paylaşım Sonrası Galatasaray Taraftarını Çıldırttı! Fenerbahçe Taraftarı Daha İyi...
Galatasaray'ın Kopenhag ile sahadaki mücadelesi dışında, Kopenhaglı kaleci Kamil Grabara'nın yaptığı açıklamalar ve sonrasındaki gelişmeler maçın konuşulan ana başlıkları oldu.

Kopenhag'ın iki golünün ardından Galatasaraylı futbolcular Sacha Boey ve Tete'nin attığı gollerle skoru 2-2'ye taşıdı. Ancak maçın ötesinde, Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Grabara'nın, Galatasaray taraftarı hakkında "Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" şeklindeki ifadeleri büyük tepki topladı.

Galatasaraylı taraftarlar, bu açıklamaya sosyal medyada büyük bir tepki gösterdi. Maç günü Grabara, ısınma esnasında sahaya çıktığında taraftarların büyük bir ıslıkla tepkisini gösterdiği görüldü.

Yaptığı Paylaşım Galatasaray Taraftarını Çıldırttı!

Maç sonrasında Kamil Grabara'nın sosyal medya paylaşımı da oldukça tartışma yarattı. "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz." ifadelerini kullanan Grabara, taraftarların tepkisinin daha da büyümesine neden oldu.

Bu olayların ardından, Grabara'nın eşi Dominika Robak, kendisine sosyal medya üzerinden yapılan tehdit ve hakaret içeren mesajları paylaştı. Bu paylaşıma "Nasıl bir dünyada yaşıyoruz." yorumunu ekleyen Robak, futbolun ötesinde bu tür olayların yaşanmasının üzücü olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.