Beşiktaş-Club Brugge Maçı Hangi Kanalda? Beşiktaş-Club Brugge Saat Kaçta? Beşiktaş-Club Brugge Maçı Muhtemel 11'ler Kim?

Beşiktaş-Club Brugge Maçı Hangi Kanalda? Beşiktaş-Club Brugge Saat Kaçta? Beşiktaş-Club Brugge Maçı Muhtemel 11'ler Kim?
UEFA Konferans Ligi heyecanı, Türk futbolunun güçlü temsilcisi Beşiktaş'ın Club Brugge ile karşı karşıya gelmesiyle devam ediyor. Futbolseverlerin gözü kulağı bu maçta olacak.

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, grubun ilk maçında Belçika'nın köklü takımlarından Club Brugge ile 21 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de kritik bir maça çıkacak. Türkiye'de Exxen platformu üzerinden canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek bu heyecan dolu mücadele, iki takım için de grup aşamasında önemli bir viraj.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Chamberlain, Rashica, Gedson, Muleka ve Aboubakar ile sahada olacakken;

Club Brugge: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, Cuyper, Cetlesen, Onyedika, Vanaken, Olsen, Zinckernagel ve Thiago ile mücadele edecek.

Avrupa Arenası ve Namağlup Unvan

Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynayacağı bu maç ile birlikte 236. kez sahada olacak. Kara Kartal, bu maçlarda 89 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi aldı. Bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı 6 maçta da galibiyet elde ederek, namağlup unvanını sürdüren Beşiktaş, performansıyla göz dolduruyor.

Geçmiş Karşılaşmalar

Beşiktaş ve Club Brugge, Avrupa arenasında 4. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 3 müsabakada, iki takımın başa baş mücadelesinde Club Brugge 2, Beşiktaş ise 1 kez galip geldi.

Maçın Hakemi

Maçın hakemliğini deneyimli isim Aleksei Kulbakov yapacak. Belaruslu hakemin yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko üstlenirken, dördüncü hakem olarak Dzmitry Dzmitryieu sahada bulunacak. VAR koltuğunda ise Bartosz Frankowski, AVAR'da Krzysztof Myrmus görev alacak.

Futbolseverler, bu zorlu ve heyecan dolu mücadeleyi Türkiye'den Exxen platformu üzerinden canlı ve şifresiz olarak izleyebilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.