Benfica'dan Hakem Halil Umut Meler'e Ağır Eleştiri! Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Halil Umut Meler'e Acımadı!

Benfica'dan Hakem Halil Umut Meler'e Ağır Eleştiri! Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Halil Umut Meler'e Acımadı!
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dikkat çeken bir maçta Portekiz temsilcisi Benfica, Avusturya'nın Salzburg ekibiyle karşılaştı. Ancak maç sonrası Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, hakem Meler'e tepkisini dile getirdi.

Estadio da Luz'da gerçekleşen maçın üçüncü dakikasında Hakem Meler, Salzburg lehine bir penaltı kararı verdi. Konate'nin vuruşu golle sonuçlanmadı. Maçın 13. dakikasında ise Benfica'dan Antoni Silva'nın elle oynaması sonucu bir kez daha penaltı ve kırmızı kart kararı çıktı. Bu kez Simic'in vuruşu golle sonuçlandı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Maçın Sonucu:

Salzburg, 51. dakikada Gloukh'un attığı golle farkı ikiye çıkardı ve Benfica'yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek gruba üç puanla başladı. Benfica'nın ise gruptaki ikinci maçı Inter'e karşı olacak, Salzburg ise Real Sociedad ile karşılaşacak.

Schmidt'ten Tepki:

Benfica'nın Teknik Direktörü Roger Schmidt, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Hakem Halil Umut Meler'e tepki gösterdi. Schmidt, Meler'in Salzburg lehine verdiği iki penaltı kararını eleştirirken, Benfica lehine olan bir durumu görmezden geldiğini belirtti. Schmidt, "Oyuncularım maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, ancak hakem bizim tarafımızda değildi." şeklinde konuştu.

Bu çekişmeli maçın ardından, Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt'in hakem Halil Umut Meler'e olan tepkisi futbol gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bu tür kararlar, hem maçın seyrini etkiliyor hem de futbolun adil ve dürüst olma prensiplerini sorgulatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.