Ryan Kent, Nordsjaelland Maçı Sonrası Flaş Açıklama! Böyle Şeylere Alışık Değilim! Fenerbahçe'de Son Durum!

Ryan Kent, Nordsjaelland Maçı Sonrası Flaş Açıklama! Böyle Şeylere Alışık Değilim! Fenerbahçe'de Son Durum!
Ryan Kent, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile yaptığı ve 3-1 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kent, takım olarak güzel bir performans sergilediklerini belirtti ve grup aşamasına iyi bir başlangıç yapmanın önemli olduğunu vurguladı. Her bir turnuvayı ciddiye aldıklarını, maçları tek tek değerlendirdiklerini ve her zaman bir sonraki maça konsantre olduklarını söyledi.

26 yaşındaki İngiliz oyuncu, daha fazla süre almak istediğini, çalışmalarını sıkı şekilde sürdürdüğünü ve fırsat geldiğinde elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Takımda çok fazla oyuncu olması nedeniyle rotasyon yapma imkanlarının bulunduğunu ve bu durumun daha fazla oyuncuya forma şansı tanıdığını ifade etti.

Kent, sağ kanatta oynamaya alışık olmadığını, genellikle sol kanatta oynamış olduğunu ve bu yeni pozisyonunda en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Taraftarların her maç çok iyi olduğunu ve kendisinin taraftarlara neler yapabileceğini göstermek istediğini dile getirdi.

Avrupa'da kupa kazanmak isteyen her oyuncu gibi, Kent de bu hedefe odaklanmış durumda. Kent, basında veya dışarıda konuşulanlara bakmamaları gerektiğini, çünkü sonuçta oyuncuların sahada performans sergileyip bunları uygulamaya döktüğünü belirtti. Maçlara tek tek bakarak, turnuvada olabildiğince ileri gitmek istediklerini ifade etti.

Bu demeç, Ryan Kent’in profesyonel yaklaşımını, takım ruhunu ve futbol anlayışını yansıtmaktadır. Oyuncu, takımının başarısı için çalışmayı sürdürmekte ve Fenerbahçe’nin ilerlemesine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.