Filenin Sultanları Brezilya'yı Set Vermeden Geçti! 20. Galibiyeti Görkemli Bir Şekilde Aldık!

Filenin Sultanları Brezilya'yı Set Vermeden Geçti! 20. Galibiyeti Görkemli Bir Şekilde Aldık!
2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, beşinci maçında güçlü rakibi Brezilya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, bu zorlu mücadeleyi 3-0’lık skorla kazanarak elemelerdeki galibiyet serisini sürdürdü.

Milli takımımız, bu galibiyetle olimpiyat elemelerindeki başarı serisini sürdürerek, Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0, Peru ve Arjantin'i ise 3-1'lik skorlarla mağlup etti.

Sultanlar Dünya Sıralamasında Zirvede!

Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu olan Filenin Sultanları, dünya sıralamasında bir numara olma başarısını gösterirken, ev sahibi Japonya, Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile birlikte B Grubu'nda yer aldı.

20. Galibiyet ve Yenilmezlik Serisi!

Brezilya'yı da mağlup ederek üst üste 20'nci galibiyetine uzanan Filenin Sultanları, aldıkları bu kritik galibiyetle yenilmezlik serisini 20'ye çıkarmayı başardı. Ay-yıldızlı ekip, serideki bu başarısıyla moral bulurken, olimpiyat elemelerinde gruplarında ilk iki sırada yer alarak Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanmayı hedefliyor.

Önemli Bir Başarı

Filenin Sultanları'nın bu başarısı, Türk voleybolu için büyük bir önem taşıyor. Ay-yıldızlılar, uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, sporseverlere gururlu anlar yaşatıyor. Gruplarında ilk iki sırada yer alarak Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanmayı hedefleyen Sultanlar, bu hedefe ulaşmak için sahadaki mücadelelerini sürdürecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.