Ünlü oyuncu Pelin Akil Duygusal Anlar Yaşadı! Ağlayarak açıkladı…

Ünlü oyuncu Pelin Akil Duygusal Anlar Yaşadı! Ağlayarak açıkladı…
Ünlü oyuncu Pelin Akil, 'Son Akşam Yemeği' filminin tanıtım toplantısında duygusal anlar yaşayarak, Latife Hanım rolünün kendisi için ne kadar özel olduğunu belirtti. Akil'in içtenliği, basın toplantısını daha da anlamlı kıldı.

Türk sinemasının parlayan yıldızı Pelin Akil, yakında vizyona girecek olan 'Son Akşam Yemeği' filminin tanıtım toplantısında duygu dolu anlar yaşadı. Akil, filmde Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ı canlandırıyor.

Sinema dünyasının merakla beklediği 'Son Akşam Yemeği' filminde 28 Ekim 1923'ü mekân olarak seçen ve Cumhuriyet’in ilanından hemen önce Çankaya Köşkü’nde yaşananları izleyiciye sunacak olan filmde Pelin Akil’in performansı şimdiden konuşuluyor.

Ünlü Oyuncu Pelin Akil Duygusal Anlar Yaşadı!

Basın toplantısında gazetecilere açıklama yaparken gözleri dolan Akil, "Bu rol benim için oldukça özel ve anlamlı. Latife Hanım'ı canlandırmak, onun yaşadığı dönemi anlamak ve hissetmek gerçekten zordu. Ancak bu zorluğu aşmak ve onun duygularını izleyiciye aktarmak için elimden gelenin en iyisini yaptım" dedi.

Akil, "Latife Hanım'ın yaşamını ve o dönemi araştırırken, çok fazla bilinmeyen detayla karşılaştım. Bu filmle izleyicilerimize, Latife Hanım'ı daha yakından tanıtma fırsatı bulacağımızı umuyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosunun da basın toplantısında hazır bulunduğu bu özel gün, Pelin Akil'in içtenliği ve samimiyetiyle daha da anlamlı hale geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.