Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz halini paylaştı! "Maşallah", "Koca gibi koca"

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz halini paylaştı! "Maşallah", "Koca gibi koca"
Sinem Kobal, sosyal medya hesabından eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun spor salonunda çekilen kaslı görüntüsünü paylaştı. Bu paylaşım, kısa süre içinde büyük ilgi gördü ve takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, son zamanlarda ekranda olmasa da özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Tatil pozlarıyla sık sık gündeme gelen Kobal, son olarak eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun fit haliyle dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-183624.jpg

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun Fit Halini Gözler Önüne Serdi!

İki çocuk annesi olan ve kısa süre önce doğum yapan Sinem Kobal, formuna hızla kavuşmuş görünüyor. Ünlü oyuncu, bu formunu korumak için düzenli spor rutinine sahip ve bu rutinde en büyük destekçisi eşi Kenan İmirzalıoğlu.

ekran-goruntusu-2023-09-22-183447.jpg

Sinem Kobal, sosyal medya hesabından spor salonunda çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğrafta, "Kim Milyoner Olmak İster?" programının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun kaslı vücudu ön plandaydı.

Sinem Kobal'ın bu paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, İmirzalıoğlu'nun fit görüntüsüne "Maşallah", "Koca gibi koca" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-183751.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.