Survivor Sahra Işık'ın son hali şok etti! Estetikleriyle gündem oldu... Acun Ilıcalı görse tanıyamaz!

Survivor Sahra Işık'ın son hali şok etti! Estetikleriyle gündem oldu... Acun Ilıcalı görse tanıyamaz!
Survivor yarışmasının eski yarışmacısı Sahra Işık, yeni sezonda ekranlara dönüyor. Ancak Sahra'nın yıllar içerisinde geçirdiği fiziksel değişiklik, izleyicileri ve hayranlarını şaşırttı.

Ünlü yarışma programı Survivor'da 2014 ve 2018 yıllarında izleyicilerin karşısına çıkan Sahra Işık, yeni sezonda All Star kadrosuyla tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak uzun bir aradan sonra ekranlara dönerken, Sahra'nın fiziksel değişikliği takipçileri ve hayranlarını hayli şaşırttı.

640xauto.webp

Fenerbahçe'de voleybolculuk kariyeriyle tanınan ve modellik deneyimleri de bulunan Sahra, 2013'te Best Of Model yarışmasında üçüncülük elde etmiş, aynı zamanda Malezya'da düzenlenen uluslararası bir güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmişti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-184847.jpg

Bir dönem "Boksun Yıldızları" programında da boy gösteren ve performansıyla adından sıkça bahsettiren Sahra Işık'ın son hali, takipçilerini ve izleyicilerini hayrete düşürdü. Sahra'nın bu büyük değişimi, estetik operasyonlarla mı yoksa farklı bir sebep mi olduğu konusunda sosyal medyada birçok spekülasyon yapılıyor.

ekran-goruntusu-2023-09-22-185004.jpg​​​​​​​

1991 Selanik göçmeni olan ve Instagram'da yarım milyondan fazla takipçisi bulunan Sahra, 2019 yılında iş adamı İdris Aybirdi ile dünyaevine girdi. Şu an aktif olarak sosyal medya paylaşımlarını sürdüren Sahra'nın, yeni sezonda yarışmada nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-09-22-185600.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.