51'lik Defne Samyeli'nin karın kasları olay oldu! Nasıl bu kadar genç? Görenler hayran Kalıyor...

51'lik Defne Samyeli'nin karın kasları olay oldu! Nasıl bu kadar genç? Görenler hayran Kalıyor...
Sosyal medya, ünlü sunucu Defne Samyeli'nin son paylaşımlarıyla sallandı! 51 yaşındaki Samyeli'nin fit ve genç görüntüsü, takipçilerini hayrete düşürdü ve "Bu fizik gerçek mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Sosyal medya platformları, ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin fit görüntüsüne kilitlendi! Samyeli'nin son Bodrum tatili sırasında paylaştığı karın kaslı pozları, Instagram'da adeta bir fenomen haline geldi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-222159.jpg

Sosyal Medya, Defne Samyeli'nin Fit Görüntüsü Karşısında Şaşkın!

51 yaşında olmasına rağmen gençlik enerjisiyle dikkat çeken Samyeli, bu kareleriyle adeta zamanla yarışıyor. Takipçileri, ünlü sunucunun bu fit görüntüsü karşısında "Bu fizik gerçek mi?" sorusunu sormadan edemedi.

Defne Samyeli'nin Instagram hesabı adeta bir beğeni ve yorum bombardımanına tutuldu. 877 bin takipçisiyle sosyal medyada büyük bir etkisi olan Samyeli, bu paylaşımlarıyla gençlere spor ve sağlıklı yaşamın önemini bir kez daha hatırlatıyor gibi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-222227.jpg

Ancak Defne Samyeli sadece fit görüntüsüyle değil, özel hayatındaki gelişmelerle de gündeme geliyor. Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisinin sona erdiği dedikoduları magazin kulislerinde konuşulurken, ikilinin sosyal medya üzerindeki hareketleri de mercek altında.

ekran-goruntusu-2023-09-22-222256.jpg

Samyeli'nin fit görüntüsünün ardında yatan sırrı ne? Spor mu, beslenme mi yoksa genetik mi? Ne olursa olsun, Defne Samyeli'nin bu enerjik hali, takipçilerine ilham vermeye devam ediyor. Eğer siz de bu hareketli gündemi yakından takip etmek istiyorsanız, sosyal medya hesaplarınızı gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.