Madonna'nın Kızı Şeffaf Elbisesiyle Göz Kamaştırdı! Altsız ve Üstsüz... Giyinmeyi Unutmuş!

Madonna'nın Kızı Şeffaf Elbisesiyle Göz Kamaştırdı! Altsız ve Üstsüz... Giyinmeyi Unutmuş!
Madonna'nın kızı Lourdes Leon, Vogue Fashion Night Out etkinliğinde giydiği şeffaf elbiseyle büyük ilgi çekti. Cesur tercihiyle dikkatleri üzerine çeken genç model, annesinin tarzını yansıtarak moda dünyasına damga vurdu.

Madonna'nın Kızı Lourdes Leon, Moda Gecesinde Şeffaf Elbisesiyle Göz Kamaştırdı! Madonna'nın kızı Lourdes Leon, Vogue Fashion Night Out etkinliğinde giydiği şeffaf elbiseyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Carlos Leon ile yaşadığı birliktelikten dünyaya gelen genç model, annesinin cesaretini ve tarzını yansıttığı görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-231539.jpg

26 yaşında olmasına rağmen cesur tercihleriyle ön plana çıkan Leon, kırmızı halıda siyah-beyaz çizgili, Japon tarzı desenli transparan bir elbise tercih etti. Model, sütyen kullanmadığı kombininde siyah minik bir tanga ile vücut hatlarını sergileyerek adeta moda dünyasına "Ben de buradayım!" dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-231515.jpg

Genç modelin, geçtiğimiz günlerde annesi Madonna'nın ünlülüğü hakkında yaptığı açıklamalar da hala gündemde. Lourdes, annesinin dünyaca ünlü bir yıldız olmasının getirdiği zorluklardan bahsederken, çocukluğunda yaşadığı ilginç bir anısını da paylaştı: "Annem bana dikkat etmediği için ofisinde çömelip işemem gerektiğini düşündüm" demişti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-231602.jpg​​​​​​​

Bu türden olaylarla dikkat çeken Lourdes, genç yaşına rağmen tarzıyla ve cesaretiyle annesi Madonna'nın izinden gittiğini gösteriyor.

ekran-goruntusu-2023-09-22-231712.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.