Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe'de 6 Eksik!

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe'de 6 Eksik!
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında heyecan dorukta! İddialı iki ekip Alanyaspor ile Fenerbahçe, bu hafta karşı karşıya geliyor. İki takımın da bu sezonki performanslarına baktığımızda, bu maçın sonucunun oldukça kritik olacağını söyleyebiliriz.

Fenerbahçe, bu sezon 11 resmi maçta da rakiplerine galip gelerek etkileyici bir performans sergiliyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, Süper Lig'de 4'te 4 yaparak ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de aynı başarıyı sürdürerek rakiplerini geride bırakmış durumda. Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanında da kazanarak bu serisini devam ettirmek istiyor.

Alanyaspor ise ligde oynadığı 5 maçta yenilgi yüzü görmemiş ve 7 puanla ligde yer alıyor. Alanyaspor'un amacı, güçlü rakibi Fenerbahçe'ye sezonun ilk puan kaybını yaşatmak.

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Yayın Detayları:

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 20.00'de başlayacak ve bu büyük mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbolseverlere aktarılacak. Maç, Alanya'nın tarihi Oba Stadı'nda gerçekleşecek ve deneyimli hakem Atilla Karaoğlan bu önemli mücadeleyi yönetecek.

Fenerbahçe'de 6 Eksik!

Fenerbahçe, bu önemli maçta 6 oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada; Serdar Aziz ve Miha Zajc'ın teknik heyet kararıyla, Joshua King'in hafif sakatlığı nedeniyle, Emre Mor, Bartuğ Elmaz ve Cengiz Ünder'in ise sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacağı belirtildi.

Bu kritik maçta iki takımın da kazanma isteği ve hırsı, mücadeleyi izleyenler için unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Eksiklerine rağmen Fenerbahçe'nin performansı merak konusu olurken, Alanyaspor'un da sürpriz peşinde koşacağını söyleyebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.