Fenomen Şarkıcı Ece Ronay eski eşinden şiddet gördü! Görüntüleri Yayınladı Yardım İstedi...

Fenomen Şarkıcı Ece Ronay eski eşinden şiddet gördü! Görüntüleri Yayınladı Yardım İstedi...
Ece Ronay, yaşadığı şiddet dolu günleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak yardım çığlığı attı. Ronay, şiddetin hamilelik döneminden itibaren başladığını ve boşanana dek sürdüğünü belirtti. İşte Ronay'ın çarpıcı açıklamaları...

Şarkıcı Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’den aldığı iddia edilen fiziksel ve psikolojik şiddet nedeniyle kamuoyuna çıktı. Ronay, yaşadığı travmayı Instagram üzerinden detaylı bir şekilde paylaşarak T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yardım istedi.

Ronay’ın suçlamalarına göre, Bilir’in sadece kendisine değil, aynı zamanda yakın arkadaşlarına da hakaret ve tehditlerde bulunduğu belirtiliyor. Ronay, “Çocuğum için bu zamana kadar sustum, artık katlanamıyorum,” diyerek şiddete maruz kalmaya dayanamadığını belirtti.

Mehmet Bilir’den aldığı şiddetle baş etmeye çalışan Ronay, “Maddi, manevi, psikolojik olarak tükendim. Beni merkezlerime haciz göndermekle tehdit ediyor. Artık can güvenliğim yok,” ifadelerini kullandı. Ronay aynı zamanda Bilir’in ailesinin de bu durumun içinde olduğunu iddia etti.

Ronay, geçmişte yaşadığı zorlayıcı olaylara rağmen, yaşamayı sevdiğini ve oğlunu bir başına bırakıp gitmeye niyeti olmadığını vurguladı. “Ben bu zamana kadar sustum, bu saatten sonra da susmasını bilirim,” diyerek, kararlılıkla hukuki sürecin arkasında duracağını ifade etti.

Ece Ronay Kimdir?

Ece Ronay, Türk sosyal medya fenomeni ve şarkıcıdır. Aslen Diyarbakırlı olan Ronay, 17 Kasım 1991'de doğdu ve Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu. İlk başta sosyal medya paylaşımları ve videoları ile tanınan Ronay, daha sonra çıkardığı şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı.

Ece Ronay'ın "Karpuz" ve "Git Çatla" gibi şarkıları büyük ilgi görmüş ve ona geniş bir hayran kitlesi kazandırmıştır. Ronay, "Karamela" ile 8.4 milyon, "Karpuz" ile 76 milyon, "Şiki Şiki" ile 84 milyon ve "Baba Yorgun" ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşmıştır. Youtube'da 831 bin, Instagram'da ise 1.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.