Fahriye Evcen'den oğlu Kerem ile poz! İşte çok merak edilen Kerem bebek... Tıpkı abisine benziyor!

Fahriye Evcen'den oğlu Kerem ile poz! İşte çok merak edilen Kerem bebek... Tıpkı abisine benziyor!
Ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ikinci çocukları Kerem ile ilk kez kameraların karşısına geçti. Kerem bebek, magazin dünyasının en çok merak edilen bebeklerinden biri oldu. Kameralardan uzak büyütülen minik Kerem, 8 aylık oldu.

Fahriye Evcen, ikinci oğlu Kerem ile verdiği pozla, hayranlarının uzun süredir merakla beklediği anı paylaştı. Bahçede çekilen bu özel fotoğrafta minik Kerem, annesi Fahriye Evcen’le birlikte görüntülendi. Bu özel an, hayranlar tarafından büyük beğeni topladı ve Evcen'e "sana annelik çok yakıştı" şeklinde övgüler yağdı.

Kardeşlerin Benzerliği Dikkat Çekti!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, Kerem’in abisi Karan’a olan benzerliğiyle de dikkat çekti. Çift, “Kerem, abisi Karan’a benziyor.” şeklinde gelen soruları yanıtladı. Özçivit çifti, ikinci çocuklarına "Kerem" ismini verdi.

Fahriye Evcen Setlere Dönüyor Mu?

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, doğum sonrası uzun süre setlere ara vermeden döneceğini belirtti. Evcen, annelikle birlikte oyunculuk kariyerine de devam edecek.

Duygu Dolu Anlar

İkinci kez baba olan Burak Özçivit, Kerem’in doğumu sırasında, eşi Fahriye Evcen’i yalnız bırakmadı ve bu özel anlarda duygu dolu dakikalar yaşadı.

Annelik Mutluluğu

Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmanın verdiği mutluluğu, sosyal medya hesabından paylaştığı Kerem bebekle olan fotoğrafları ve videoları ile hayranlarına yansıttı. Evcen’in paylaşımları, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 8 aylık ikinci çocukları Kerem’le kamera karşısına geçti. Evcen, annelikle birlikte kariyerine devam edecekken, minik Kerem'in abisi Karan’a olan benzerliği dikkat çekti. Çiftin bu mutlu anları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.