İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Muhtemel Kadrolar...

İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Muhtemel Kadrolar...
Galatasaray, ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak 13 puan topladı ve lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım, bu maçla puanını artırarak liderlik koltuğuna oturma amacında.

Trendyol Süper Lig’de 3. haftanın erteleme maçında, ligin güçlü takımlarından Galatasaray, İstanbulspor’a konuk oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu nedeniyle ertelenen maç, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 20.00’de başlayacak ve canlı olarak beIN Sports’tan yayınlanacak.

İstanbulspor’da Taze Teknik Direktör Değişikliği!

İstanbulspor ise, bu maç öncesi ligde yaşadığı 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından, teknik direktörü Fatih Tekke ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Takımın yeni teknik direktörü henüz açıklanmazken, bu durumun maç üzerindeki etkisi merak konusu.

Galatasaray - İstanbulspor Maçı Hakemi Kim?

Karşılaşmanın hakemliğini Abdülkadir Bitigen yapacak. Bitigen'in, maçın seyrini nasıl etkileyeceği ve takımlar üzerindeki etkisi ise maç saatine kadar sürecek olan tartışmalara konu olacak.

Galatasaray'ın Muhtemel 11’i

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, maça oldukça iddialı bir kadro ile çıkmayı planlıyor. Buruk’un muhtemel 11’i ise henüz resmi olarak açıklanmamakla birlikte, antrenmanlarda göze çarpan formda oyuncular üzerinden tahminler yapılmakta.

İstanbulspor – Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

İstanbulspor – Galatasaray maçı, 26 Eylül 2023 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor ve maç beIN Sports’tan canlı olarak izlenebilecek.

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında Galatasaray, İstanbulspor’a konuk olacak. Galatasaray, liderlik peşindeyken, İstanbulspor teknik direktör değişikliği yaşadı. Maç 26 Eylül’de saat 20.00’de beIN Sports’tan canlı yayınlanacak. Hakemliği Abdülkadir Bitigen yapacak ve tüm futbolseverler bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.