Hadise Yeni Klibini Paylaştı! İzleyenler Fazla CESUR Buldu! Hadise'den Yeni Klip Bombası! Cesur Pozlar Sosyal Medyayı Salladı!

Hadise Yeni Klibini Paylaştı! İzleyenler Fazla CESUR Buldu! Hadise'den Yeni Klip Bombası! Cesur Pozlar Sosyal Medyayı Salladı!
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise, sosyal medya hesabında yeni klibini paylaşarak takipçilerini bir kez daha şaşırttı. Aşk hayatı kadar cesur ve dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen Hadise, yeni klibini çıkarttı!

Hadise, geçtiğimiz Nisan ayında Mehmet Dinçlerler ile Çırağan Sarayı'nda evlenmiş, ancak beş ay sonra çiftin olaylı bir şekilde ayrıldığı biliniyor. Ayrılık sürecinde adları sıkça anılan çift hakkında barışma iddiaları da gündeme gelmişti. İzmir'de bir konser veren Hadise ise eski defterleri bir daha açmayacakları yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Sosyal Medyada Tartışma

Yayınladığı yeni klip ile bir kez daha gündeme gelen Hadise'nin bu klibi, fazlasıyla erotik bulunarak sosyal medyada tartışma konusu oldu. Daha önce de müstehcenlik gerekçesiyle bir klibi yayından kaldırılan sanatçının yeni klibi, Instagram hesabında binlerce beğeni ve yorum alarak kısa sürede viral oldu.

resim-2023-09-27-123230306.png

"Aura Kelimesinin Vücut Bulmuş Hali"

Hayranları, Hadise'ye yapılan yorumlarda sanatçıya "Aura kelimesinin vücut bulmuş hali" şeklinde övgüler yağdırdı. Hadise'nin cesur klibi, sanatçının özgün ve iddialı imajını bir kez daha pekiştirdi ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Özellikle sanatçının erotik temaların yoğun olduğu bu klibi, Hadise'nin sıradışı ve dikkat çeken sanatsal anlayışını yansıtıyor. Yeni çıkacak olan bu şarkı, Hadise'nin müzikal kariyerinde yeni bir dönemin habercisi olabilir.

ekran-goruntusu-2023-09-27-123939.jpg

Özgün ve iddialı çalışmalarıyla Türk pop müziğinde farklı bir yere sahip olan Hadise'nin yeni klibi, sanatçının cesaretini ve özgürlüğünü bir kez daha ortaya koyuyor. İlerleyen günlerde bu klip ve şarkının müzik listelerindeki yerini görmek ilginç olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.